Zdravím Tě,
jj odvážnému štěstí přeje.
Já zůstávám zatím u zelený Astry a jsem spokojený.
Pokusy na sobě dělám jen občas a s rozvahou.
David
Čepelky GILLETTE PLATINUM
Re: Čepelky GILLETTE PLATINUM
David a jeho žiletky
Hele prubni je.
Možná že jsou z jiné várky než jaká se posílá do naší republiky a
třeba tvůj holící strojek má jinačí sklon pro čepelku, takže by to mohl dát.
Budu ti držet palce
Možná že jsou z jiné várky než jaká se posílá do naší republiky a
třeba tvůj holící strojek má jinačí sklon pro čepelku, takže by to mohl dát.
Budu ti držet palce
V noci slyším i vousy růst
Zdravím Tě Vousáči,
máš pravdu. Možná jsou jiný čepelky. Rozhodně záleží na tvaru holící hlavice. Je to tak.
Pak může dát vědět jestli to bylo krve prolití nebo ne.
David
máš pravdu. Možná jsou jiný čepelky. Rozhodně záleží na tvaru holící hlavice. Je to tak.
Pak může dát vědět jestli to bylo krve prolití nebo ne.
David
David a jeho žiletky
Tak tak.
Prostě dělej jako bys tenhle článek nečetl a použij čepelky které ti přibalili.
Určitě vědí co činí ...
Nový strojek, chce to trochu opatrnosti než si na něj člověk zvykne,
hlavně netlačit a jak mile Gilletka začne drhnout o vousy - na nic nečekej a do koše s ní.
Prostě dělej jako bys tenhle článek nečetl a použij čepelky které ti přibalili.
Určitě vědí co činí ...
Nový strojek, chce to trochu opatrnosti než si na něj člověk zvykne,
hlavně netlačit a jak mile Gilletka začne drhnout o vousy - na nic nečekej a do koše s ní.
V noci slyším i vousy růst
Do těchto bych "asi nešel" ,to jsou ty které mají u každé,ale doslova u každé pokladny hlavně v supermarketech?No já mám v současné době tyto-http://shavefave.com/en/blades/gillette-nacet-stainless .Gillette Nacet stainless.Nevím zda kolega Wiking či někdo jiný dělal recenzi,ale u mne vcelku dobré nestěžuji si,co jsem otestoval zatím Gillette čepelky tak jednoznačně nejlepší a to tuto značku coby žiletky nemusím..
MERKUR Solingen - 37 001
Dobré ráno Pedrosjane,
máš pravdu některé značky najdeš u mnoho obchodníků v supermárketech. Ale záleží taky jak se holíš jakou máš vodu a mýdlo. Hrozně moc záleží na strojku.
Je fakt, že jsem zkusil zakoupit v Německu, Polsku a Slovensku jeden typ žiletek a světe div se nejsou stejné. Jednoznačně nejhorší byli ty z Čech
Vyzkoušel jsem to na jednom strojku a každá žiletka holila jinak. Možná pocit nebo cíl firem.
Nakonec jsem si to ověřil u holící strany rodiny.... zeptal jsem se jich jestli zkusili značku (tenkrát jsem zkoušel Wilkinson) a je to tak. Německý byli na tom nejlépe a pak Polský. No naše jako napotvoru nejlepší ze zadu
Nakonec jsem na dlouho zakotvil na zelený Astře. Vydrží mi dobrých 8 oholení a 5 skoro dobrých. Všechny bez krve.
Ale jak píšu, každý to má jinak. Ty máš třeba oblíbenou značku, co každý nenávidí nebo s ní má špatnou zkušenost a už se k tomu nevrátil.
David
máš pravdu některé značky najdeš u mnoho obchodníků v supermárketech. Ale záleží taky jak se holíš jakou máš vodu a mýdlo. Hrozně moc záleží na strojku.
Je fakt, že jsem zkusil zakoupit v Německu, Polsku a Slovensku jeden typ žiletek a světe div se nejsou stejné. Jednoznačně nejhorší byli ty z Čech
Vyzkoušel jsem to na jednom strojku a každá žiletka holila jinak. Možná pocit nebo cíl firem.
Nakonec jsem si to ověřil u holící strany rodiny.... zeptal jsem se jich jestli zkusili značku (tenkrát jsem zkoušel Wilkinson) a je to tak. Německý byli na tom nejlépe a pak Polský. No naše jako napotvoru nejlepší ze zadu
Nakonec jsem na dlouho zakotvil na zelený Astře. Vydrží mi dobrých 8 oholení a 5 skoro dobrých. Všechny bez krve.
Ale jak píšu, každý to má jinak. Ty máš třeba oblíbenou značku, co každý nenávidí nebo s ní má špatnou zkušenost a už se k tomu nevrátil.
David
David a jeho žiletky
Shodou náhod jsem měl s těmito žiletkami v nedávné době také co do činění. Při drobnějším úklidu jsem narazil na načaté balení jmenovaných čepelek, zbývaly v něm ještě dva kusy. Po dobrých zkušenostech s jinými značkami bych je už dneska nejspíš nekoupil, ale připadalo mi škoda je vyhodit, tak jsem při nejbližší příležitosti hned použil první kousek. Bez zvláštních pocitů, nečekal jsem od toho ani zlé ani dobré. Světe div se, čepelka vydržela celých sedm oholení (!), což bylo příjemným překvapením. Pokračoval jsem tedy rovnou s posledním zbývajícím kouskem.Tady jsem ale ošklivě narazil, pocity při holení bych charakterizoval podobně jako kolega Vousáč. Pozoruhodná skutečnost. Šarži by měla charakterizovat homogenita, tedy by se (snad) dala předvídat stejná kvalita všech kusů. Zjevně tomu tak ale není.