Jak ukládáte svoje strojky?
Re: Jak ukládáte svoje strojky?
Inspirace
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
A další
A další inspirace
No a všeho moc škodí, tak poslední sada. Máme přestojánkováno.
Hlavně mi takto rozsáhlé výbavy přijdou vcelku zbytečné. Osobně mám 2 štětky, 3 břitvy, jeden strojek na žiletky, misku na mýdlo a pěnotvor.
Jenomže sběratelská vášeň si nedá poručit.
A co není u tebe, může být za rok, dva ...
A co není u tebe, může být za rok, dva ...
V noci slyším i vousy růst
Sběratelská vášeň by mi velela zachovat i originál krabičky, mi vyhovuje styl "Vlčák", na ometání prachu mám doma spoustu
jiných "bebechů", tyhle stojánky jsou podle mne vesměs spíš do krámu nebo tak nějak
jiných "bebechů", tyhle stojánky jsou podle mne vesměs spíš do krámu nebo tak nějak
Berte to prosím s nadhledem. Nedají se asi úplně srovnávat nadšenci u nás a v zahraničí. Bohužel jsme stále někteří hendikepováni cenou a i tak si myslím, že díky tomu si více vážíme toho mála co máme. Tedy nezáviďme jim ty možnosti. Ve sféře sběratelství je mnoho prapodivnějších podivínů a pár jich znám. Lidé co jsou mimo jejich obor nikdy jejich nadšení nepochopí, ba naopak třeba ho i odsoudí. Berte tyto obrázky každý jak chcete. Mě osobně šlo hlavně o pobavení, potěšení oka, někoho třeba inspirovat, někoho varovat, jak by to mohlo s jeho zálibou dopadnout a nám všem rozšířit obzory, jak to asi vypadá u největších nadšenců v tomto oboru. Tedy v poklidu zanechte své břitvy a strojky zastrkané v šuplících a jen se dívejte.
Většinou pokud některé téma přinutí pár lidí (jakkoliv) reagovat, je vidět, že zaujalo. To mi kompenzuje to, co jsem do toho vložil. Přeji všem pěkný den.
Většinou pokud některé téma přinutí pár lidí (jakkoliv) reagovat, je vidět, že zaujalo. To mi kompenzuje to, co jsem do toho vložil. Přeji všem pěkný den.
Uton to napsal pekne.
Ja si myslim ze kazdy z nas ma nekolik stovek KC na nejaky novy (dalsi) bagr, ale mozna nema tu potrebu jej kupovat.
Alespon u me to tak je.
Ja jsem stastny s 2 kusy (jemnejsi a agresivnejsi) a nepocituji potrebu kupovat dalsi.
Na oholeni staci 1 kus, ale kdo je sberatel, tomu ani 1000 kusu nestaci.
Ja si myslim ze kazdy z nas ma nekolik stovek KC na nejaky novy (dalsi) bagr, ale mozna nema tu potrebu jej kupovat.
Alespon u me to tak je.
Ja jsem stastny s 2 kusy (jemnejsi a agresivnejsi) a nepocituji potrebu kupovat dalsi.
Na oholeni staci 1 kus, ale kdo je sberatel, tomu ani 1000 kusu nestaci.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)