Můj dnešní úlovek - poraďte
Re: Můj dnešní úlovek - poraďte
Luxusní kousek, a vůbec všechno kolem něj! Jednou bych také rád takovou větší.. A kamisori...
vdaka, taka zlata stredna cesta a keby to nevyslo, vzdy je mozne to predat, na cene to tolko nestrati,
kazdopadne britva oznacena 6/8 je vysoka cez 20mm, zle sa mi s nou dostava pod ten moj velky frnak, mam objednanu nakoniec aj 5/8 ku
a s kamisori by som asi hned spachal seppuku
kazdopadne britva oznacena 6/8 je vysoka cez 20mm, zle sa mi s nou dostava pod ten moj velky frnak, mam objednanu nakoniec aj 5/8 ku
a s kamisori by som asi hned spachal seppuku
Máš nádherné zátiší Visno.
Ten stojánek vypadá suprově - gratuluji.
Ten stojánek vypadá suprově - gratuluji.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
dik, stojanek je samodomo, nechcel som ziadne plexisklo
zatisie bude dokonale , az ked mi dorazia shaptony
zatisie bude dokonale , az ked mi dorazia shaptony
-
Pokud by jste chtěli echo tak v Praze v dlouhé třídě pár metrů od zastávky tramvaje měli ve starožitnictví pár kousků a podle mne byli použitelné, kor jestli je chcete pouze na broušení byla by škoda neoživit takovou krásku
Není to dnešní úlovek, nicméně jí tu mám od prosince na stole a dívám se na ní. Někde jsem tu značku už viděl ale nvím kde. Kdo mi to pomůže identifikovat. Za 50kaček jsem jí tam nemohl nechat. Je to opravdu kousek železa. Asi pocestuje k Petrovi na renovaci. Vždycky jdu kolen nějakého vetešnictví a říkam si kouknu se třeba tam něco mají na čem bych se mohl učit brousit no a pak když tam něco takového objevím tak mám k respekt a úctu k té břitvě a k tomu kdo jí vyráběl že ji radši pošlu někomu kdo to umí. Tak snad si někdo vzpomene co by to mohlo být za značku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je To Geo. Wostenholm and Sohn, Sheffield takzvaný "The Pipe razor" (kvôli tej fajke v znaku) Gratulujem k úžasnej britve ...
Jj, Wosty jsou dobré břitvy