Gillette series VPH

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
david_ul

Re: Gillette series VPH

Příspěvek od david_ul »

Dobré den Gentlemani,

tak jsem nevydržel a zakoupil jeden testovací vzorek Gillette series (After shave splash COOLWAVE).

Cena: 250 Kč (za tu jsem to kupoval já. Nevím jak stojí v okolních drogériích)
množství obsahu: 100 ml
vůně: no nevím. Podle toho co jsem cítil mi to nic nepřipomíná. Ale na webu píší osvěžující mužská vůně.... Tak si každý vyberte co chcete. Co Vám voní to tam bude :).
popisek chemického obsahu: http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... _Shave.pro
obsahuje: Coumarin. Takže až na tohle je to vlastně skoro dobrý.

stránky Gillette:
http://gillette.com/en-us/products/pre- ... ws-wrapper

Schválně jsem koukal na zadní obal i krabičku, abych zjisti % alkoholu. Bohužel nic. Nevadí zavolám do Procter Gamble.... a zeptám se.

Když jsem tedy zakoupil "pytle v zající" :) protože to je kauf, kde nic o tom fakt nevím.
Tak jsem alespoň nafotil. Je to focené bez velké přípravy jen z ruky mobilem.

David

EDIT 22.10 2014 8:59 :
Tak jsem se rozhodl teď zavolat na spotřebitelskou linku PG. No nikdo to nebral potom mě to samo zavěsilo.
Takže jsem jim napsal email, aby mi řekli kolik jejich vody po holení mají % obsah alkoholu. Uvidíme jak to dopadne.
David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Dobré odpoledne Wikingu,

ráno jsem jim volal na zákaznickou linku. Tu nikdo nebral. Tak jsem volil email.
Odpověď sice přišla, ale ne moc super. Nevím jak moc je korektní zde zveřejnit email s cizím textem. Ale prostě napíši, že mi napsali, že složení ani % alkoholu mi neřeknou.

Takže jak tu někdo psal, že by slušný výrobce tuto informaci pustil do světa. Tak bohužel.

Jinak Wikingu jestli si pamatuješ. Na fóru jsi se ptal na to jestli Alpa je jediný výrobce vody po holení v České republice (Moravané a Slezané prominou) je to ofiko. název. Tak jsem na netu zjistil, že Gillette voda po holení se vyrábí v Rakovníku. Myslel jsem, že se to vyrábí v PG jinde.

No tak asi tak.
Za mě tedy zklamání. Proto zůstávám u Alpy a Donu. Tam vím přesně kolik je % alkoholu.

Je jasný, abych jen nehanil, že slečna nebo paní má své limity v psaní zpráv zákazníkům. Takže tu neviním, že mi nemohla poskytnout více informací.

Někdo tu psal, že zkusí alkohol měrku. Tak uvidíme. Sice to bude nepřesné, ale za zkoušku to stojí.

David
David a jeho žiletky
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

To David:
Píšeš, že se Gillette vyrábí v Rakovníku a koupils to za 250kč.
Na stránkách Gillette je cenovka dva doláče za 100ml. :roll:
Asi někde bude chyba. :mrgreen:
8-)

P.S. nelíbí se mi přístup výrobce k zákazníkovi.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Ahoj Drvoštěpe,

chyba byla číst toto téma :) protože mě to donutilo koupit tenhle kousek. Ale abych nebyl úplně negativní, až přijde na řadu tak vyzkouším a uvidím jaký je.
Teď mám otevřený DON pak přijde na řadu Nivea voda po holení, pak tam mám 3x Alpu no a až tohle dojde tak zkusím Gillette.

Zrovna dnes jsem říkal, že mi skříňka nejde dovírat jak to mám nacpáno a koupil jsem si vodu po holení a dva krémy na holení. Aby toho nebylo málo tak jsem si objednal mandlový krém na zimu. Dá se použít jak na ruce tak na papulu. To už nevím vůbec kam dám. Je to 500 g balení.

Takže asi tak.

David

PS: upřesním, že informace o výrobě vody po holení v Rakovníku je jen neověřená. Našel jsem ji při hledání na webu. A info, kde je chyba v ceně. Jsme tak specifický stát, že tu je možné všechno. No a hlavní problém má každý ve své hlavě. Zde na fóru ať si každý sáhne na hlavu a popřemýšlí jaký super nákup udělal v oblasti holení :)

PS: 14.9 2015

Tak moje první ošetření oholení tváře touto VPH. Voní a stráášně pálí. Je fakt, že jsem zkoušel novou čepelku a pokousalo mě to. Ale stejně pálí.
David a jeho žiletky
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“