Píše se tam "krém na holení", a ještě "změkčující" nebo "zvláčňující"..
Ta malá písmena nejdou reálně přečíst..
Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME
Re: Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME
A heleme se, takže vlastně pro fajnšmekry, no ještě ho sehnat, to bude myslím oříšek. Rozhodíme sítě, zítra jedu křížem krážem republikou tak se po něm podívám - kde budou mít otevřeno, ale zas abych nezabil den po drogeriíchMushroom píše:Píše se tam "krém na holení", a ještě "změkčující" nebo "zvláčňující"..
Ta malá písmena nejdou reálně přečíst..
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Apropó zrovinka jdu kolem koupelny, pískám si fíí fi fi fi fíííí a vidím paní cyniccovou jak si holí ve vaně nohy za pomocí mojí štětky a krému Nivea MILDE RASIER CREME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cožééééééééé?????
No to je ono,
holení má být využité a ne aby zahálelo jenom proto, že na tváři není strniště.
holení má být využité a ne aby zahálelo jenom proto, že na tváři není strniště.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
To je mi furt milejší když je to takhle než když se holí (respektive mydlí) za pomocí sprchového gelu (a že jich to 80% dělá a člověk jim to nevysvětlí, proč a co je na tom špatně)
No tak pokud si mydlí jen nohy a ne kdo ví co ještě, no tak dejme tomu...
Ale stejně bych nesnesl kdyby si má Drahá, byť ji mám rád vpravdě převelice, na nohou rozdělávala mydlinky mou štětkou.
Ale stejně bych nesnesl kdyby si má Drahá, byť ji mám rád vpravdě převelice, na nohou rozdělávala mydlinky mou štětkou.
Pouze nožky
Naštěstí mám štětek několik a ženu jen jednu
Jednou za měsíc děláme takový rituál, že pečuji o nohy mojí milované, něco jako Billy Bob Thornton o nohy Frances McDormand ve filmu Muž, který nebyl
http://www.youtube.com/watch?v=xUoRUdjn_Qg
Naštěstí mám štětek několik a ženu jen jednu
Jednou za měsíc děláme takový rituál, že pečuji o nohy mojí milované, něco jako Billy Bob Thornton o nohy Frances McDormand ve filmu Muž, který nebyl
http://www.youtube.com/watch?v=xUoRUdjn_Qg
Tak jsem bratrovi k svátku koupil tenhle NIVEA krém na holení a i ten bílej balzámek jako takovej balíček pořádné péče o tvář - nevím kdy to použije - když jsem se ho po měsíci ptal - řekl "Neviiiiiiim !!! Já toho mám na 10 let dopředu !!!!!" Takže až dopatlá všechny ty svý super spreje tak mu tyhle krásný Nivejky dávno shnijou a dál bude mít tvář plnou beďarů !!!
Člověk ať se snaží jak se snaží - každý jeho dobrý skutek je posléze spravedlivě potrestán
Člověk ať se snaží jak se snaží - každý jeho dobrý skutek je posléze spravedlivě potrestán
Nikde tento krém nemůžu najít, v drogerii DM to nemaj a to už jsem prolezl 3, prosím poraďte řetězec, kde jej můžu koupit. díky...