Nová Čína – ZY430

Zastavme se na chvíli a potěšme krásou ladných křivek…
Zeb

Re: Nová Čína – ZY430

Příspěvek od Zeb »

Petře, děkuji za povzbudivá slova.
Pravdu díš. Další oholení již bylo rychlejší, snazší a více hladké a musím přiznat, že holení břitvou pro mne má naprosto úžasný efekt. Holím se totiž večer před spaním (abych ráno lépe stíhal a měl více klidu) a 20 minut naprosté soustředěnosti na svůj svěrač a kus extra ostré oceli, kterým si dobrovolně jezdím po krku, zcela perfektně odreaguje mozek a vypne veškeré myšlenkové pochody týkající se světa kolem mě. Je to prostě jen JÁ a ONA. 20 minut dokonalého soukromí, po kterých ulehnu do postele duševně odpočatý a připraven na příjemný spánek, kterému nepředchází myšlenky okolo práce.
Takže i když jsem ještě naprostý zelenáč, který zatím hledá jak se dámy dotýkat tak, abych ji neurazil a pocítil pak její hněv, budu ve sbližování pokračovat. Zamotala mi totiž hlavu...
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Zebe pěkně si to napsal. Beru to dost podobně. Přeji mnoho krásně strávených chvil s ocelovou kráskou.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

A tak se rodí láska na celý život...
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Bedla

Příspěvek od Bedla »

Moc pěkně napsáno, zajimalo by mě jestli je někdo kdo by se pod to neodepsal, to tak musi mit snad každý kdo to vyzkouší :)
relka

Příspěvek od relka »

ZÁVIDÍM..pořád si uchovávám v paměti jaké to bylo a vím že podruhé se mi to prožít nepodaří. Dokud jsi galantní a pozorný je to v pohodě. Ale až Dámu začneš brát jen jako běžnou součást života...tak se připomene. Užívej si to
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
milosk

Příspěvek od milosk »

Ahoj, dovolim si napsat par postrehu k teto britve ZY 430. Tez jsem neodolal cene a objednal za bratru 180,- a musim rict, ze nelituji. neni to kraska, jako stara toska od nejakeho nozire z Benesova, co jsem dostal k vanocum /tu si setrim az se naucim holit/. Byla peclive zabalena a naolejovana.Ustri relativne videlo brus, udajne nabrousena mistrem, no vzal jsem ji jeste na ceraxu 6000, pak kridova pasta na gurte,a uz mne 4x oholila. Za ty penize... ale kvalita strenky, hlavne nytu, asi by chtela predelat. Povrch by tez zaslouzil nejake to prelesteni, alespon hrbet a celo a rucku, nebo jak se tomu rika, cepel ne, prisel bych o leptani. Britva se mi zda je lehce vysmata, tezka proti Tosce, ovsem cepel i hrbet je vybrousen pekne rovne, zadne vlny a hrby, co jsem videl na GD, takze bych nerekl, ze to je stejny vyrobce. Az bude cas, dostane novy kabatek. Po teto zkusenosti jsem i Tosku vzal na cerax 6000 totalne vahou jen britvy, 15x na kridu, a ono to taky holi. Takze brouseni jsem tak napul vyresil ceraxem, ale cekam jeste na bridlici, pak budu experimentovat. Sbirka potreb se pomalu rozrusta, novy jezevec z ciny, i kdyz nejlevnejsi, je super proti tomu co jsem mel, 2x Proraso, Barbus Classic a uz to tak nejak asi nepujde zastavit.Dekuju za toto forum, clovek se hodne dozvi. Vsem dobre ostri.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Bacilus Břitvomilus se opět zahryznul.
Cit pro kameny a jednotlivé krásky a jsi lapený a je to na furt.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
milosk

Příspěvek od milosk »

Ano, jsem nakazen, potrebuju vetsi zrcadlo do koupelny. :lol: A protoze mi tahne na pade, manzelka uz ma pro tyhle me uchylky posledni dobou i velke pochopeni, takze pohoda. a Barbus ani Pitralon ji nevadi 8-)
milosk

Příspěvek od milosk »

Tak jsem ji trochu vytunil. Vylesteny hrbet, trochu i vybrus hlavne tam kde neni leptani, strenka merbau a palisandr napustena lnenym olejem. Krabicka lepena z asi 10. vrstev kancelarskeho papiru s ukradenym logem vyrobce
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zagarne

Příspěvek od Zagarne »

pekne sis vyhral, good job
Odpovědět

Zpět na „Břitvy nejrůznějších stylů, tvarů a materiálů...“