Vstanou noví břitevníci...
Re: Vstanou noví břitevníci...
Môj malý (5) za mnou chodí každé jedno ráno pred škôlkou, že aj on si prosí "džentlmens čojs"...
Tak to ho pekne rozmazlujes Radgoste, ale dobre ti tak .
Až se stane výdelečně činným tak, předpokládám, nebudu dostávat pod stromeček bačkory.
Tak jak tu mladez pozoruju tak ti spis nadeli ucet k zaplaceni.
...Člověk prý ztrácí v životě iluze třikrát. Poprve o svých rodičích..podruhé o sobě a potřetí o svých dětech. Ale to byly ty krásné zlaté časy kdy se lidé dožívali průměrně padesátky...mě možná čeká i ztráta iluzí o vnoučatech...už jim je okolo půl roku
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
No tak už jsem prošel dvěma fázema ztrácení iluzí, čím dál tím lepší...
Nechte toho, plantážníci, kdo to má poslouchat!
Náhodou, člověka potěší v momentech vlastní deziluze že stačí vyrobit děti a může být zklamán něčím jiným...
Tak nám vstávají břitevníci-čekatelé.
Kluci (8+4) si udělali z jakéhos plastu "břitvy" a každý večer po hygieně je musím naplácat mýdlem, aby se oholili.
Čehož se ovšem chytla i malá, taktéž čtyři roky stará a dožaduje se naprosto stéjné procedury ... a nedá si vymluvit, nedá, že krom prababičky (a trpaslic) moc vousatejch ženckejch nejní... )))
Kluci (8+4) si udělali z jakéhos plastu "břitvy" a každý večer po hygieně je musím naplácat mýdlem, aby se oholili.
Čehož se ovšem chytla i malá, taktéž čtyři roky stará a dožaduje se naprosto stéjné procedury ... a nedá si vymluvit, nedá, že krom prababičky (a trpaslic) moc vousatejch ženckejch nejní... )))
God Shave the Queen
No mám pocit, že když se bude dívat Tvoje malá na seriál "Návštěvníci", tak to Tvoji teorii o bezvousých ženách, silně rozbourá.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.