XIV. setkání břitevníků - květen 2020 zrušeno (COVID-19)
Re: XIV. setkání břitevníků - 2020
Dobrá, 1x nadstandard pá - ne. Děkuji.
Ahoj všem, termín jsem si zanesl do diáře a rád se opět zúčastním. Prosím o rezervaci klasických 2 nadstandardních lůžek. Těšíme se na Vás
Zdravím všetkých a teším sa na stretnutie.
Pia - Ne 1x "řadové" lůžko (válenda) na půdě
Pia - Ne 1x "řadové" lůžko (válenda) na půdě
Väčšina sa väčšinou mýli. U mě dobrý.
Ahojte,
rád sa zúčastním a zapíšte si ma prosím do zoznamu:)Prídem na jeden deň-23.5.2020.Už teraz sa teším:)Ďakujem
rád sa zúčastním a zapíšte si ma prosím do zoznamu:)Prídem na jeden deň-23.5.2020.Už teraz sa teším:)Ďakujem
Radku dopiš mne pá-so nadstandart, pokud by měl někdo zájem o nadstandart až do neděle a již by byly všechny nadstandarty obsazené, klidně si s ním lůžko vyměním za standart na půdě.
Irenko + Irenková poprosíme 2 x podkrovie piatok až nedeľa
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Začátkem května uvidíme v jakém stavu budou opatření kolem pandemie COVID-19 a podle toho se rozhodneme, zda květnové setkání proběhne, bude odloženo na jiný termín nebo bude prostě pro letošek úplně zrušeno.
Pokud by to bylo možné, (reálné) přimlouval bych se jen za posunutí termínu na podzim.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Ono je to závislé i na volných termínech na střelnici! Jestli se budou posouvat i termíny závodů, tak se v druhé polovině roku budou o víkendy všichni rvát.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Přesně tak Zipíno, uvidíme jak se vše vyvine. Už jsem se na Vás těšil. Držte se a vězte, že pod rouškou se cítím mnohem lépe pěkně oholen