O holení "obouruč"

... po srsti či proti...
relka

Re: O holení "obouruč"

Příspěvek od relka »

každý jsme jiný...jsem pravák a myslel jsem si, že nebude problém se naučit levou...Určitě bych to zvládnul... :lol: ale naučil jsem se to pravou a ztratil motivaci. :( A ty "krizový" místa má každý....
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Já mám levou ruku doslova a do písmene levou jak tureckou šavli.
Vzít do ní břitvu tak skončím v lepším případě jak van Gogh.
misiak
Donátor

Příspěvek od misiak »

Ani som nevedel, že toto môže byť téma... ;) v živote by ma nenapadlo chytiť britvu do ľavej ruky... včera večer som si pri holení na to spomenul a hneď ma oblial pot... :lol: Koláčik si do pusy dávam ľavou, ale britvu na tvár? Ani za nič... :lol: 8-)
WILDHOG

Příspěvek od WILDHOG »

Chlapi vy s tim nadelate,levou stranu vemu levou rukou,pravou stranu pravou rukou a bradu a pod nosem podle nalady. :lol: :lol: :lol: Jo,holt co se rukou tyka,jsem tak trochu "pod oboji" 8-) 8-) 8-)
JESUS SHAVES!
Vjedator

Příspěvek od Vjedator »

No ja som úplný začiatočník, ale dal som si záväzok a toho sa držím, keď sa má ľavá strana holiť ľavou rukou, ako že sa má, tak som sa prekonal a od začiatku to tak praktizujem, aby som nezapadol do zlozvyku holiť si to pravou a čuduj sa svete, ani som sa neporezal a kvalita oholenia je čím ďalej lepšia. Stačí trochu cviku a je to. Teraz asi po pätnástom oholení, to už robím automaticky.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Je úplně jedno jakou rukou se holíš.
Účelem holení je odstranění vousů z tváře.
Jestli to děláš levou nebo pravou rukou, či ve stoji na hlavě je úplně šumafuk.
Pokud máš po holení hladkou tvář bez vousů a řezných ran je vše v nejlepším pořádku.

Můžeme tady diskutovat co znamená hladká tvář, ale myslím, že v zásadě se na tomto pojmu shodneme.
Vjedator

Příspěvek od Vjedator »

JJ súhlas, ja len že väčšinou sa uvádza že ľavá strana sa má holiť ľavou, tak som to tak od začiatku aj pojal. Ale dôležitý je výsledok ...
Qarter

Příspěvek od Qarter »

Vjedator píše:No ja som úplný začiatočník, ale dal som si záväzok a toho sa držím, keď sa má ľavá strana holiť ľavou rukou, ako že sa má, tak som sa prekonal a od začiatku to tak praktizujem, aby som nezapadol do zlozvyku holiť si to pravou a čuduj sa svete, ani som sa neporezal a kvalita oholenia je čím ďalej lepšia. Stačí trochu cviku a je to. Teraz asi po pätnástom oholení, to už robím automaticky.
Já tedy bohužel ani pravou na pravo,ani levou nalevo nezkroutím tak,abych se oholil "proti srsti"!Tak zhruba do dvou třetin tváře od nosu k uchu,to ještě jde,ale dál to už je boj,tak to musim vzít do obrácenýho gardu.To ale zase v zrcadle honím ty odklony a příklony :roll: :D :? .Po srsti pohoda ,ale proti- :roll: :( !
Qarter

Příspěvek od Qarter »

Jo,a na holení se taky pokaždé těším,což bylo dřív obráceně.S hráběma.Ale teď už si dopředu vybírám ze svých Krásek,která resp. se kterou budu mít tu čest!A snažím se ,abych ve svém Harému žádnou nepreferoval.Samozřejmě když mě nová kráska mile překvapí,tak jí udělám na čas svojí Favoritkou,ale pak se vše vrátí do starých dobrých kolejí a zavládne Harmonie! :oops: :P Prosím aby nedošlo k omylu,nejmenuji se ani Průša natož Ditroux,nebo jak se to....! ;)
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Klasika - všechny jsou si rovné ale jedna je nejrovnější :lol:
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Odpovědět

Zpět na „Techniky holení“