sbírka
Re: sbírka
Omlouvám se, že jsem se dlouho neozval, musím všechny, kteří jsou zvědaví na fotky, zklamat. Ačkoli břitvy mám, fotky, které jsem pořídil, již ne. V současné době nevlastním fotoaparát, takže jsem jaksi mimo hru. Hanz
Škoda,škoda,třikrát škoda.
Mám už břitvy i foťák, teď bych potřeboval jen nějakou tu odbornou radu, aby se to focení a přidání fotek povedlo.Na kolik pixelů mám foťák nastavit, aby to nebylo třeba moc velký? Chtěl bych o nich zjistit co nejvíc informací. Předem se ale musím omluvit, břitvy jsou sice zbaveny jakž takž rzi, ale mám pocit, že ne příliš odborně. Hanz
Ahoj Hanzi.
Fotka dobrá,Břitvy bomba. Jenom si myslím,že by si ty krasavice zasloužily rozřadit po pár kusech,aby je člověk líp prohlídnul.Takže prosím podrobnější fotky,uložit třeba na složiště a sem vložit jen odkaz.Řekl bych,že je na co koukat.
Měj se fajn pop101.
Fotka dobrá,Břitvy bomba. Jenom si myslím,že by si ty krasavice zasloužily rozřadit po pár kusech,aby je člověk líp prohlídnul.Takže prosím podrobnější fotky,uložit třeba na složiště a sem vložit jen odkaz.Řekl bych,že je na co koukat.
Měj se fajn pop101.
Co je ten mamlas uplne vpravo nahore zac?
Až jsem zapomněl dejchat při tom šoku. Tři a devadesát břitev to už je posedlost S mým stylem holení bych se k tý první vrátil až tak za dva roky. Doufám že se k takovýhle sbírce nikdy nedostanu
Taky bych se přimlouval za detailnější fotky. Šok už mám za sebou tak teď trochu toho obdivování.
Taky bych se přimlouval za detailnější fotky. Šok už mám za sebou tak teď trochu toho obdivování.
To jsou břitvy po mých předcích, 4 generace holičů, ani jednu jsem nekoupil, pár jich dostal od kamarádů. O detailnější fotky se pokusím, ale mějte trpělivost, díky.
Ahoj Hanzi,
to je úchvatná podívaná. Gratulace převeliká a navíc převážná většina z Tvých Krásek má rodinnou minulost, to je to pravé rodinné stříbro.
Též by mně zajímala ta veliká vpravo nahoře. Držím Ti palce aby se Ti podařilo je všechny postupně nafotit a umožnit tak jejich prohlídku.
Zdravím, Petr.
to je úchvatná podívaná. Gratulace převeliká a navíc převážná většina z Tvých Krásek má rodinnou minulost, to je to pravé rodinné stříbro.
Též by mně zajímala ta veliká vpravo nahoře. Držím Ti palce aby se Ti podařilo je všechny postupně nafotit a umožnit tak jejich prohlídku.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.