Štětka Tweezerman HIS

... štětky, misky a jiné propriety...
Odpovědět
PetrS
mentor

Re: Štětka Tweezerman HIS

Příspěvek od PetrS »

:( :cry: Tak mi vážení kolegové, dnes přišel "krásný" e-mail, štětka není skladem - objednejte si později. :roll: Tak mám smůlu. Pořád jsem měl dost času, a teď mám balabumbum, jak pravil domorodec když se díval co vykonalo jeho dobytče, a upozorňoval misionáře - "massa dát si bacha ať nešlápneš do balabumbum". Tak budu čekat až naplní sklad.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

A chtel jsi presne tuhle anebo i neco podobneho. Je tezky rict jakou tahle ma specifikaci protoze firmy udavaji 3-4 rozdilne druhy jezevcu. Silvertip, Super-badger, Best-badger, Pure-badger. V jake velikosti a v jake cenove relaci? Po 20:00 budu na skypu.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

No já chtěl právě tu
Štětka Tweezerman HIS co je na předchozí stránce vyfocená. Vyhovovala mi po všech stránkách, hlavně cenově a taky to dřevěné držátko. No zkusím tam zítra zavolat a dohodnout se jestli ji ještě do Vánoc dostanou na sklad. Skypa ještě nemám. Musím teprve instalnout. Jestli znáš nějaké štětky Jezevčice v podobných cenových relacích - byl bych moc rád.
Francek

Příspěvek od Francek »

to Smékal Petr: právě dnes jsem si chtěl též objednat stětku Tweezerman ("od ježíška") a teď se dočítám, že není skladem. To je pech. Dejte prosím zítra vědět jak dopadl telefonát. Našel jsem jednu štětku i ze stojankem za téměř stejnou cenu ale ten Tweezerman se mi líbí víc.
http://www.alleson.eu/?p=productsMore&i ... 9At%ECtiny
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj kolego Francku,
na tuhle štětku jsem taky koukal a dokonce by měla být finančně výhodnější, protože má stojánek, ale nějak jsem jí nepřišel na první pohled na chuť. Není v tom nic konkrétního, asi jako s ženskou, koukneš a máš pocit, že ji chceš nebo nechceš - ale proč to vlastně nevíš. Zítra tam zavolám, dám vášnivou řeč a co se mi podaří vyzvědět, tak sem napíšu. Když bude nejhůře, tak řeknu Ježíškovi, že počkám na tu pravou. Ona to byla tak nějak láska na první pohled, jen jsem krapet zaváhal.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Tak to nepomuzu, ale porad dejte vedet jak to zitra dopadne. Podivam se po obchodech tady uz jsem ji videl za £14 ale to bylo pouze online bez kamenyho obchodu. Kdyz uz bych posilal tu pastu do cech tak by to mohlo jit s tim.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Vážení kolegové,
tak jsem dal příjemný rozhovor s paní
Libuše Fixová
Fakturace
PROFIMED s.r.o., U Prioru 1076/5, CZ-161 00 Praha 6
T: +420 233 901 139 F: +420 233 901 136
a dostal jsem následující informace:
Štětky Tweezerman momentálně nejsou skladem ale jsou znovu objednané a zásilka by měla být na cestě z USA. Nedokáže sice odhadnout kdy zásilka dojde, ale mám vypsat novou objednávku, do kolonky poznámka připsat - "Objednávka platí do doby než Vám dojde zboží." - a paní Fixová si nechá tyto objednávky přímo na stole a jakmile zboží dostanou, tak bude hned expedovat. Říkal jsem jí, že je nás několik kdo by si tuto štětku ještě objednal a paní odvětila, že máte připsat totéž a ona už bude vědět o co jde a zařídí to. Tak snad se dočkáme, a když to dobře dopadne, tak i Ježíšek bude.

to kolega adrspach:
Moc díky za nabídku, vážím si ochoty mi pomoct.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Neni zac, rad pomuzu kduz muzu.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj kolegové,
tak mi před chvílí psala p. Fixová z PROFIMEDU, že mi posílá ze skladu moji vytouženou holicí štětku "Jezevčici". Jakmile mi dojde, a bude mi zabavena Ježíškem, tak sem přihodím slovo.
Francek

Příspěvek od Francek »

Česká pošta překvapila...včera mi přišel mail, že byla štětka odeslána a dnes v poledne u mě zvonil pošťák a hádejte co mi přinesl.... ;) Takže už teď vím, že pod stromečkem bude alespoň jeden dárek co jsem si opravdu přál :P
P.S. Štastné a veselé všem.
Odpovědět

Zpět na „Pomůcky k holení“