Jj, vím o tom, nicméně mi to přišlo spíše jako lokální odnož toho daného serveru. Něco podobného, jako má třeba i tento server. Uvidíme, pokud se to uchytí, budu jen rád. Pokud ne, tak se nic neděje.Radgost píše:Jen připomínám, že na facebooku je už skupina kolem Lyna Abramse (http://www.facebook.com/group.php?gid=113374036629) zakladatele největšího serveru o břitvách tedy http://www.straightrazorplace.com.
Já jen aby se nevymýšlelo už vymyšlené.
Facebook skupina
Re: Facebook skupina
Zavři oči brouku ... a fik!
Jen bych rád provedl menší update - skupina se rozrostla zatím na 12 členů. Snažím se odkazovat jak na mezinárodní stránky, tak na britva.cz . Kdyby měl někdo další zájem, tak jste vítáni.
Facebook nebrat, nedává smysl probírat něco na dvou místech nebo něco tam a něco tady.
Pod čarou pro Radgosta:
Pod čarou pro Radgosta:
Mno, když jsem si procházel jeden takový archiv svých webových stránek a nechal si zobrazit jejich obsah před sedmi lety tak jsem se nestačil divit. Uložili tam úplné nesmysly které tam nikdy nebyly. A nebo se mi někdo snaží podsunout že byly. Vzniká tak virtuální realita v archivu virtuální reality .Radgost píše:... Existuje přísloví, které praví, "ani párů volů nevrátí jednou vyslovené".
O psaní na Internet to platí dvojnásob, protože jakmile někde něco napíšete, už to bude zaznamenáno do skonání sítě Internet....ne v pokecu o blbinách - přesouvám.
Já nedávno narazil na mé příspěvky do diskuze na jeden server z roku 1998. Ty příspěvky server automaticky "mazal" po jednom měsíci po vložení.
Jojo, málokdo si to dnes uvědomuje. S internetem se dá dělat spousta zajímavých věcí, zvlášť pokud má člověk z něj k dispozici obrovské množství dat a slušný výpočetní výkon. Pak lze predikovat i budoucnost, resp. trendy (teď si nevymýšlím ).
Kto nema rozum ma facebook.
Pre mna je to socialna siet asocialov, ktory sa nevedia stretnut osobne. Je to smutne ale je to tak
Pre mna je to socialna siet asocialov, ktory sa nevedia stretnut osobne. Je to smutne ale je to tak
Promiňte ,pánové,ale pokud bych se musel zapojit do něčeho takového,jako je facebook,proto abych si mohl poklábosit se stejně "ujetejma" lidma,tak to snad radši půjdu koukat na "Tisíc a jednu noc"!
-
no neviem. ja na facebooku som vyše 2 rokov, nie som zaregistrovaný pod svojim menom, pri registrácii som použil e-mailovú adresu, ktorú mám "na spam" a na celom facebooku nie je jediná fotka, na ktorej by som bol. a predsa tam mám všetkých spolužiakov zo základnej, strednej aj z obidvoch vysokých škôl, môžeme si dohadovať stretnutia, pozerám, čo má kto nové atď. jasné, ak tam niekto hádže všetky fotky, ktoré má doma, píše o všetkom, čo robí a sedí za tým 4 hodiny denne - to je zlé, ale pokiaľ to človek berie s rozumom, tak je to docela fajn
To sa všetko ukáže za 10 rokov, keď sa vďaka FB dostane stále viac a viac ľudí do prúseru... hlavne dnešné decká, ktoré tam podávajú veci, ktoré by tam o pár rokov, keď si budú hľadať prácu, najradšej nevideli...
Ľudí, ktorí tam dávajú veci sú milióny a jedného dňa budú hrozne plakať...
Ľudí, ktorí tam dávajú veci sú milióny a jedného dňa budú hrozne plakať...
Synovi to mlátím do hlavy snad každý den.
Marně.
Osobně znám už několik personalistů, kteří uchazeče o zaměstnání lustrují také na FB.
Marně.
Osobně znám už několik personalistů, kteří uchazeče o zaměstnání lustrují také na FB.