Pěnotvor teplý
Re: Pěnotvor teplý
Pěkný hrníček pop101, šťastné a veselé již dnes!!!
Jsem moc rád, že je pop101 spokojený, Petr Šulc oproti původní verzi použil poněkud tenčí střep, takže hrnek je o něco lehčí a vylepšení v podobě dírky na vyrovnání podtlaku usnadňuje vylévání.
Teď jsou ve výrobě další dva, které poputují na Slovensko...
V případě zájmu asi bude lepší kontaktovat přímo hrnčíře, poněkud se tím urychlí komunikace.
Rád sdělím telefon popřípadě nějaké další informace prostřednictvím SZ.
Teď jsou ve výrobě další dva, které poputují na Slovensko...
V případě zájmu asi bude lepší kontaktovat přímo hrnčíře, poněkud se tím urychlí komunikace.
Rád sdělím telefon popřípadě nějaké další informace prostřednictvím SZ.
Zdravím, jsem tu nový, přesto začínám tak trochu od konce. Nemáte někdo typ, kde sehnat relativně levný holicí hrníček? Náš trh je v tomhle trochu mimo. Případně nemáte někdo zkušenosti se šleháním pěny v klasickém hrnku? Ten bych si zase mohl vytunit vlastním logem.
Ahoj Zdenku, vítej na fóru.
Z počátku jsem pěnu vyráběl v mističce vložené do polévkové misky.
Osvědčilo se to více než dobře.
viewtopic.php?p=538#p538
viewtopic.php?p=538#p538
Kdo hledá, najde. V kanclu jsem vyfasoval sněhobílý šálek přesně odpovídající velikosti.Radgost píše:Ahoj Zdenku, vítej na fóru.
viewtopic.php?p=538#p538
Od Ježíška jsem předloni dostal antikorovou mističku...a našel jsem si v kredenci hrneček odpovídající velikosti..tedy skoro. A zvyknul jsem si a jsem v pohodě. jinak se dá využít téměř cokoli, jak psali kolegové od upravené skořápky kokosu, přes malou jídelní misku po vaničku od jogurtu.na to, aby si člověk vyzkoušel postup stačí málo a lacino...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Na pěnotvor na začátku tématu to nemá, ale pokusil jsem se využít zde popsaných vědomostí- využití horké vody jako media k přenosu tepla na stěny pěnotvorné misečky- 2 , mou drahou ženou uvolněné misky
Něco jsem zapoměl, ty magnety tam jsou, aby pěnotvorná misečka neplovala, když se do větší naleje maximum vody, neplave, i když při míchání pěny se trochu protáčí , musím lehce přidržovat palcem, ještě jsem to tedy zcela nevychytal
, 2 magnety a silikon v tubě. Funguje, alespoń do doby než bude něco lepšího Něco jsem zapoměl, ty magnety tam jsou, aby pěnotvorná misečka neplovala, když se do větší naleje maximum vody, neplave, i když při míchání pěny se trochu protáčí , musím lehce přidržovat palcem, ještě jsem to tedy zcela nevychytal
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Šikovný nápad a pěnění stejně můžeš dělat mimo ohřívací misku.
Zdokonalování už není zapotřebí.
Zdokonalování už není zapotřebí.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Děkuji