Vybroušené čelo

Všeobecné dotazy na břitvy
Qarter

Re: Vybroušené čelo

Příspěvek od Qarter »

misiak píše:Musím sa pripojiť, tiež sa mi to páči... 8-) Nehovoriac o tom, že holí (tá moja) najlepšie a pritom na pohľad je to taký mrzáčik... 8-)
Tak to je přesně to co jsem psal na začátku!Přinesl jsem jí z bejzru a hned vypucoval.Byla tedy zaneřáděná jako sviň.Vydesinfikoval,vyleštil a pak jsem tak koukal na to "brousil Vojpich" a říkal jsem si,že nemá zuby,tak co kdybych jí jenom prohnal přes všechny řemenya zkusil vlas.No a vlas fikla volně visící na každy pokus a jen tak z legrace jsem vzal chloupek z našeho Yorka.To je jenom takové chmíříčko a zase úspěch na každý sek.Tak to už jsem nevydržel a večer měla premiéru na kušničce.Přesto,že mám několik Favoritek v harému,tak tahle je luxus!Přestože nemá orig. střenky -vypadá to jako by je někdo vyřezal na koleni nožem-,tak na oholení je No_1 !!
PetrS
mentor

Re: Vybroušené čelo

Příspěvek od PetrS »

Ale toto zakončení není "samo-domo" to je vytvořeno při výrobě. Dokonce většinou přesně uprostřed oblouku rozděleno na 3/3 (i když jsou typy které mají jiné velikosti vybrání) a tak se dá docela dobře porovnávat o kolik již bylo ubroušeno materiálu na břitu.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Odpovědět

Zpět na „Břitvy“