Gratuluji marure1 k Tvé první. Tak se to povedlo a setkáte se spolu. To vypadá na lásku na první pohled.
to Wiking:
Posílat Břitvu bez pojištění je hazard.
A hned máš cenu jinde.
Potrebujem poradit
Re: Potrebujem poradit
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Možné vysvětlení vyšších cen poštovného na Aukru je i to, že prodejce odvádí provizi Aukru z prodejní ceny předmětu, ale z ceny uvedené jako poštovné nikoliv.Wiking píše:Timto gratuluji novemu majiteli.. 510,-kc je vcelku dobra cena.. ja jsem se drazby nezucastnil nebot nechapu proc by zde melo postovne stat 70,-kc???????????
26,-za doporuceny dopis + bublinkova obalka za 7,-kc = 33,-kc.. v cem je problem??
Sorry za OT.
Někteří prodejci si počítají i tzv. balné.
No, prave.. balne na britvu = Bublinkova obalka za 7 ,-KCRadgost píše:Někteří prodejci si počítají i tzv. balné.
@PetrS: Pojisteni?? Doporucene dopisy jsou pojisteny v pripade ztraty na 500,-KC, takze i tahle moznost se jevi nerealna..
Sam uz jsem se hodne, hodne, hodne doporucenych dopisu naposilal, tak o tom neco malo vim
Kazdopadne bych se musel stydem propadnou do pekla, kdybych takhle jednal ja s myma klientama
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
No a právě protože si vážím kolegů a jejich Krásek, tak částka 500,- pojištění je naprosto nedostačující.
Proto automaticky pojišťuji o nulu víc a pak je to cenné psaní za 44,- plus obálka (podle velikosti) 7,- až 10,- a máš částku cca 51,- až 54,- .
A též žádné balné a přitom pokaždé jdou v AL folii a bublinkách plus izolepa (ty potfory rychle ubývají ), k tomu čas za balení.
Ale spokojenost kolegů, je tou největší odměnou.
Proto automaticky pojišťuji o nulu víc a pak je to cenné psaní za 44,- plus obálka (podle velikosti) 7,- až 10,- a máš částku cca 51,- až 54,- .
A též žádné balné a přitom pokaždé jdou v AL folii a bublinkách plus izolepa (ty potfory rychle ubývají ), k tomu čas za balení.
Ale spokojenost kolegů, je tou největší odměnou.
Zdravím ja gratulujem tiež novému majitelovi britvy ja som ju nedražil nakolko som neskoro na aukre zaktivoval
učet mal som jedeno prihodenie a po cene na kolko sa vyšplhala cena poštovne nejaka oprava si radšej poriadim
novu v nižšej triede ,ale páčila sa mi no nevadí zatial okukávam a hladám ste fajn partia a super forum s
pozdravom ,keby sa mi podarilo stretneme sa na zraze no uvidí Ahoj
učet mal som jedeno prihodenie a po cene na kolko sa vyšplhala cena poštovne nejaka oprava si radšej poriadim
novu v nižšej triede ,ale páčila sa mi no nevadí zatial okukávam a hladám ste fajn partia a super forum s
Britva je nástroj Gentlemana
Tak to je škoda marure1.
Už jsem byl přesvědčený, že se Ti podařilo tuto Břitvu získat.
No nedá se nic dělat. Tak ta pravá na Tebe ještě někde čeká. Pokud by jsi se chtěl přijet podívat na setkání, tak by to bylo moc fajn.
Poznal by jsi spoustu báječných lidí.
Zdravím, Petr.
Už jsem byl přesvědčený, že se Ti podařilo tuto Břitvu získat.
No nedá se nic dělat. Tak ta pravá na Tebe ještě někde čeká. Pokud by jsi se chtěl přijet podívat na setkání, tak by to bylo moc fajn.
Poznal by jsi spoustu báječných lidí.
Zdravím, Petr.
Tak to si necham poradit jakou novou v nizsi cenove tride a kde?marure1 píše:Zdravím ja gratulujem tiež novému majitelovi britvy ja som ju nedražil nakolko som neskoro na aukre zaktivoval
Zdravím nemal som na rozume ,že lacnejšiu a novu od tej čo sa dražila ,aleadrspach píše:Tak to si necham poradit jakou novou v nizsi cenove tride a kde?marure1 píše:Zdravím ja gratulujem tiež novému majitelovi britvy ja som ju nedražil nakolko som neskoro na aukre zaktivoval
novu nie za 200eur ,ale do 70eur cca no uvidím možno ma niečo osloví na aukre
na začiatok naučit sa holit s britvou všetci sa mi smeju aj kolegovci z práce ,ale
ja ich presvedším ,že holit sa dá aj s britvou
Britva je nástroj Gentlemana
...a co takhle raději za ty peníze koupit novou?