...a už se v tom prestaneme nimrat prstíkem.
Diky za upozornění o bagrech.
Pravidla fóra jsou živý dokument. Tedy je v pripadě bagrů upravím.
Banánový ostrov
Re: Banánový ostrov
Stálo by možná za diskuzi i to pravidlo odkazování.
Se samotným principem odkazování je spojeno pár problémů. V počátcích fóra byl častý výskyt odkazů na "výborné weby", které byly pouze skrytá reklama. Kvůli tomuto zneužívání vniklo toto pravidlo. Další nevýhoda odkazování je samotná odkazovaná stránka. Když si příspěvek čteš po letech a pro souvislost klikneš na odkaz tak je mnohdy nefunkční (nebo změnil obsah) a následující části diskuse (reakce) nedávají smysl. Tím se dá znehodnotit celé vlákno. Když projíždím cizí fóra, abych se něco dozvěděl a hemží se to tam odkazy, tak je to mnohdy procházka "mrtvým" linkovým hájem.
Je ale pravdou, že se tak můžeme ochudit o spoustu zajímavostí.
Sám nevím, jak to upravit tak, aby s tím admini neměli práci vše kontrolovat a čistit, v čase jsem nepřišli o podstatu a současně jsme se neochudili o další informace.
Se samotným principem odkazování je spojeno pár problémů. V počátcích fóra byl častý výskyt odkazů na "výborné weby", které byly pouze skrytá reklama. Kvůli tomuto zneužívání vniklo toto pravidlo. Další nevýhoda odkazování je samotná odkazovaná stránka. Když si příspěvek čteš po letech a pro souvislost klikneš na odkaz tak je mnohdy nefunkční (nebo změnil obsah) a následující části diskuse (reakce) nedávají smysl. Tím se dá znehodnotit celé vlákno. Když projíždím cizí fóra, abych se něco dozvěděl a hemží se to tam odkazy, tak je to mnohdy procházka "mrtvým" linkovým hájem.
Je ale pravdou, že se tak můžeme ochudit o spoustu zajímavostí.
Sám nevím, jak to upravit tak, aby s tím admini neměli práci vše kontrolovat a čistit, v čase jsem nepřišli o podstatu a současně jsme se neochudili o další informace.
Muj prispevek neni o tom poslednim bananu, protoze jsem dotazovaneho neznal. Na druhou stranu nektere jeho prispevky a i dalsich kolegu ve me vzbudili touhu zacit vlakno "Britevnicka Latina" kdyz uz ji maj rybari tak proc ne my.jimirek píše:Ze bych nad tim poslednim banem jasal, tak to tedy nejasam, mozna by se mel
zvazovat prinos pro forum a na nej navazujici tolerance a nadhled k prispevkum,
ktere zdanlive nejsou k tematu, mi napriklad nazor nedesinfikovat vubec neprisel
jako off topic, lec toto posuzovani neni moje vec a je to jen a jen na odpovednosti
a svedomi adminu tohoto fora. Snad jsem vyjadrenim sveho nazoru nic neporusil,
v opacnem pripade se omlouvam vsem, koho se to dotklo. V zadnem pripade
nehodlam vyvolavat nejakou diskuzi, byla by zbytecna. Nebudu vice na toto reagovat,
ale napsat jsem to proste musel.
Jen se tise modlim, aby neco nevhodneho nenapsal PetrS ci dalsi Mistri. Mi muze stacit
jen cist, nemam vedomosti, zkusenosti ani zrucnost Mistru na to, abych prinosne
prispival, me cteni ma vsak maly hacek, musi byt co cist.
Mirek
Ted neco pridam o adminech. Asi se budes divit, ale ale je i spousta diskuzi jak na mailech, telefonech a skypu ve kterych si to vyrikavame i mezi sebou. Je to tezky projit davem a nikomu neslapnout na nohu. Kdyz nas bylo par na foru tak jsme se vetsinou znali a zdrave jadro jezdilo na setkani kde byli pokupe. Nyni je nas hodne, ono to jadro jeste porad jezdi a obcas se pridaji i nejaci novy britevnici, ale to uz nestaci aby se to vsechno ukocirovalo a z fora se nestalo jen smetiste blabolu a komerce jak je to na jinych forech obvykle. Je to docela tvrda prace to vsechno uhlidat.
Na druhou stranu to uz clovek musi hodne pos... aby dostal dozivotni banan.
Tot asi vse.
Want - ban 7 dní za fulgaritu.
MiKa - ban na měsíc za zveřejnění „nezávislé“ recenze na vlastní eshop.
JHWS - týden za odkazy na své aukce na aukru - porušení pravidel fóra.
Nějak se nám tento týden na fóru množí čeští spameři.
Anicka85T ban 7 dní za SPAM.
Kajkredi2 definitivní ban za vkládání skryté reklamy.