> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
Kdepak se nám balíček zasekl?
Balicek odpociva v Brne u mych rodicu
Vsichni Kolegove kteri se zapsali do poradniku ( zde: viewtopic.php?f=36&t=2139#p29422 ) jej obdrzeli a nakonec tedy skoncil zase u me.
Planuji doplnit nejakou novou kosmetikou a na jare 2016 udelam v Brne nejake mensi setkani se slavnostnim predanim a zahajenim druheho kola putovani.
Takze tak.. ok?
Vsichni Kolegove kteri se zapsali do poradniku ( zde: viewtopic.php?f=36&t=2139#p29422 ) jej obdrzeli a nakonec tedy skoncil zase u me.
Planuji doplnit nejakou novou kosmetikou a na jare 2016 udelam v Brne nejake mensi setkani se slavnostnim predanim a zahajenim druheho kola putovani.
Takze tak.. ok?
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Samozřejmě.
Jen jsem si říkal, jestlipak se nám neztratil.
Jen jsem si říkal, jestlipak se nám neztratil.
Přátelé jste mě nějak vynechali v prvním kole? Dostane se na mě aspoň v tom druhém?
Cau Vlkeci.
Dle tohohle seznamu: viewtopic.php?f=36&t=2139#p29422 Ti jej mel predat Kolega Mushroom.
Proc tak neudelal, to nevim. Zeptej se ho.
Kazdopadne: Na jare 2016 chystam dalsi kolo putovniho balicku.
Bude v nem jeste vice mydel, a udelam trochu mirnejsi pravidla, tedy ze si jej muze objednat kazdy kdo zde uz je aspon pul roku atd.
Nove vlakno ohledne putovniho balicku na 2016 napisi ted do 2 mesicu. Tak do konce unora 2016.
Tam bude vyzva k sepsani seznamu zajemcu. Budes na prvnim miste, OK? Mas my slovo!
Predani planuji osobne v Brne, jak rikam, nekdy na jare 2016.
Az budu vedet vic, vse jeste upresnim.
Dle tohohle seznamu: viewtopic.php?f=36&t=2139#p29422 Ti jej mel predat Kolega Mushroom.
Proc tak neudelal, to nevim. Zeptej se ho.
Kazdopadne: Na jare 2016 chystam dalsi kolo putovniho balicku.
Bude v nem jeste vice mydel, a udelam trochu mirnejsi pravidla, tedy ze si jej muze objednat kazdy kdo zde uz je aspon pul roku atd.
Nove vlakno ohledne putovniho balicku na 2016 napisi ted do 2 mesicu. Tak do konce unora 2016.
Tam bude vyzva k sepsani seznamu zajemcu. Budes na prvnim miste, OK? Mas my slovo!
Predani planuji osobne v Brne, jak rikam, nekdy na jare 2016.
Az budu vedet vic, vse jeste upresnim.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Super děkuji aspoň takhle. rád si počkám.
Na jaře vytvoříme nové debatní vlákno.
Tohle zamykám.
Tohle zamykám.