Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
ono se již vyrábí i ve formě pěny ve spreji... -http://www.heureka.cz/?h[fraze]=barbus
MERKUR Solingen - 37 001
řekl jste fuj cizinče..? Ano fuj!Ne vážně,zrovna jsem hledal na aukru zda by se nedal sehnat ten "náš"starej poctivej Barbus,co jsme fasovali na vojně .Ten nový se dá také dobře napěnit?Radgost píše:Ale fuj.
MERKUR Solingen - 37 001
Ano, fuj!
Fuj pěně v tlakové nádobě..
Já barbus nepoužívám, ale chlapi si jeho pěnu pochvalují.
Fuj pěně v tlakové nádobě..
Já barbus nepoužívám, ale chlapi si jeho pěnu pochvalují.
já prolézám momentálně různé army shopy,ale kdepak samé nové věci většinou nabízejí,někdo to tu totiž někde vzpomínal,že zkusit nějaký takový obchod... ,ona je to dost neobvyklá věc tohle zboží chtít... ,to určitě pak koukají na dotyčného jak na blázna..
MERKUR Solingen - 37 001
Na Aukru je momentálně jenom prázdná bakelitová krabička
http://aukro.cz/krabicka-i1651976720.html
[attachment=2]1651976720.jpg[/attachment]
[attachment=1]1651976720_1.jpg[/attachment]
[attachment=0]1651976720_2.jpg[/attachment]
http://aukro.cz/krabicka-i1651976720.html
[attachment=2]1651976720.jpg[/attachment]
[attachment=1]1651976720_1.jpg[/attachment]
[attachment=0]1651976720_2.jpg[/attachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
to : Pedrosjan
Jestli tak moc toužíš po starým barbusu,hoď do SZ adresu a já ti jednoho pošlu,před časem jsem jich na Aukru ulovil 10,kus á 2,-Kč.Sám jsem zatím spotřeboval cca 3/4 prvního (během asi jednoho roku).
Jestli tak moc toužíš po starým barbusu,hoď do SZ adresu a já ti jednoho pošlu,před časem jsem jich na Aukru ulovil 10,kus á 2,-Kč.Sám jsem zatím spotřeboval cca 3/4 prvního (během asi jednoho roku).
JESUS SHAVES!
no to je bomba ta prázdná krabička.... ,kolik pak za ní chtějí?Aukro sem dnes také prohlížel,ale nic nenašel..,no že někdy takhle budu pátrat a shánět Barbus,to sem tedy nečekal... Když si uvědomím,že na vojně šel po pár oholení Barbus co jsme nafasovali "do kytek".. a raději jsem se holil,co já vím...,nějakým Donem,Olimonem atd...,že ho budu za x let pracně shánět...
MERKUR Solingen - 37 001
tak počítám že nejdéle v pondělí se stanu šťastným majitelem mýdla Barbus(původní,v původním balení)jak je na drobet dole na obrázku.. Zaslal mi ho kolega břitevník WILDHOG,tak se na něj těším,jak malý kluk.. ,bude to jak za starých časů..
úprava 13.6-tak mi před chvilkou mýdlo dorazilo,takže jsem se stal také šťastným majitelem Barbusu...
úprava 13.6-tak mi před chvilkou mýdlo dorazilo,takže jsem se stal také šťastným majitelem Barbusu...
MERKUR Solingen - 37 001
tak původní mýdlo Barbus používám již pár dní a určitě spokojenost... ,pěnu to udělá slušnou,fakt paráda,dokonce(a to připomínám že se holím 5-břitým strojkem)po oholení a opláchnutí tváře jsem měl pocit,že bych pomalu ani vodu po holení nepotřeboval.. ,ikdyž jsem si jí samozřejmě nanesl..
Průběžně střídám ten Barbus nový a ten (historický)původní..,každý má něco do sebe..,plánuji až doberu ten nový či starý,tak mističky zůstanou jako pěnotvory...
Průběžně střídám ten Barbus nový a ten (historický)původní..,každý má něco do sebe..,plánuji až doberu ten nový či starý,tak mističky zůstanou jako pěnotvory...
MERKUR Solingen - 37 001