Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
Mužbum

Re: Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska

Příspěvek od Mužbum »

Petricik píše:Ako sa dá k mydlám dostať??? rád by som si niečo vybral.
Alebo cez SZ, či e-mail. ;)
Ináč aj ja musím pochváliť jej mydla. Sú famózne. Ako na holenie, tak aj na telo, bá dokonca aj na vlasy. :D
Na prvom mieste na holenie som mal biele proaso. Teraz je u mna jedničkou "Pačuli vetiver a jedľa" :mrgreen:
britva, fajka, pohoda
Petricik

Příspěvek od Petricik »

Dnes mi dorazilo asi 9 mydiel, nádherná mydelnička, mydlo na holenie Pačula, vetiver a jedľa aj mydlá na telo a vlasy, to čo som zažil po otvorení balíka bol šok, nádherne zabalené, označené, tá vôňa no niečo neskutočné. Vrelo odporúčam tieto prírodné mydlá od Pani Zuzany!
Holenie bol zážitok, s mojim Merkúrom 34-kou a žiletkou Feather to tak hladko ešte nikdy nešlo trochu sa treba pohrať s penou aby rástla, ale ten pocit a vôňa. Jednoznačne jednotka oproti mnou používaným mydlám zelené Proraso, Barbus, Arko.
Bob76

Příspěvek od Bob76 »

Pánové ta vůně Bergamot je nějaká novinka ? V nabídce paní Zuzany jsem nic takového neobjevil.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Oldas

Příspěvek od Oldas »

Tady ho představila (str.10) ;)>> viewtopic.php?f=92&t=2156&start=90#p33039

EDIT Wiking: odstranena zbytecne dlouha citace.
retroman

Příspěvek od retroman »

Stal jsem se majitelem několika kotoučků mýdel. Jednání bylo rychlé a jasné. Mýdla jsou nezvykle barevná a krásně voní. Vyzkoušel jsem zatím hedvábí s medem, cedr s aloe a santal s aloe. Trochu se peru s tvorbou pěny, asi jsem používal příliš teplou tvrdou vodu. Včera jsem zkusil santal s aloe a udělal jsem v misce pro změnu pěnu příliš řídkou, takže jsem ji musel na tváři štětkou trochu přišlehnout, přesto mi lehce pomalu řídla a slyšel jsem jemné praskání mýdlových bublinek. Přiznám se, že jsem byl trochu zklamaný. Ne z mýdla, ale z nepovedené přípravy. K holení jsem použil strojek Mühle R 108 s žiletkou Derby, která už pamatuje takových 8 až deset holení, a rozmýšlel se jestli ji ještě použiji. Vše nasvědčovalo tomu, že holení nebude nic moc. Podařilo se mi však naprosto hladké oholení bez podráždění, a to i na krku, kde obvykle po holení trochu drhnu. Vysvětluji si to tak, že mýdlo, i přes moji ne úplně optimální přípravu pěny, skvěle zafungovalo. Jsem zvědav na výsledek, až tu pěnu pořádně vychytám.
duun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duun »

Vážení priatelia,

v dňoch 4. 8. - 21. 8. budem mimo SR s obmedzeným prístupom na internet.
Na správy, ktoré mi v tomto období pošlete, odpoviem po návrate, v pondelok, 22. 8.
Ďakujem za pochopenie! :)

Zuzana
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Zajímalo by mne, kolik by mýdlo na holení stálo, kdyby bylo na prodej, popř. kolik stojí poštovné do ČR a kolik do SR?
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
m62

Příspěvek od m62 »

Po dobré zkušenosti z minula jsem opět jsem obdržel zásilku přírodních mýdel od paní Zuzanky.
Na holení:s hedvábím a medem,pak jedle vetiver a pačuli, třetí máta a eukalyptus.
Toaletní mýdla:máta a citronová tráva a druhé heřmánek a kozí mléko.
Všechna mýdla luxusní,pěna pevná ,vůně příjemné a nevtíravé,a ceny příznivé.
Můžu všem doporučit.
PetrJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrJ »

Marconi píše:Zajímalo by mne, kolik by mýdlo na holení stálo, kdyby bylo na prodej, popř. kolik stojí poštovné do ČR a kolik do SR?
Když jsem objednával pro sebe a známého, všechny potřebné informace včetně aktuální nabídky mýdel jsem získal od paní Zuzany prostřednictvím e-mailu, uvedeného na jejím webu Mydlo z Hrochote (http://www.mydlozhrochote.sk/). Poštovné bylo v mém případě (balík do 2 kg do ČR, doručení do 6-9 dní) 9 €.
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Díky za info. Již jsem objednal 2 druhy mýdel + 2 vzorky. Paní Zuzana mi zaslala i vzorek Rakytníkového olejíčku. Doručení bylo velmi rychlé- asi 3 dny od zaplacení. Teď už zbývá jen je řádně otestovat ;o).
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“