Petricik píše:Ako sa dá k mydlám dostať??? rád by som si niečo vybral.
Alebo cez SZ, či e-mail.
Ináč aj ja musím pochváliť jej mydla. Sú famózne. Ako na holenie, tak aj na telo, bá dokonca aj na vlasy.
Na prvom mieste na holenie som mal biele proaso. Teraz je u mna jedničkou "Pačuli vetiver a jedľa"
Dnes mi dorazilo asi 9 mydiel, nádherná mydelnička, mydlo na holenie Pačula, vetiver a jedľa aj mydlá na telo a vlasy, to čo som zažil po otvorení balíka bol šok, nádherne zabalené, označené, tá vôňa no niečo neskutočné. Vrelo odporúčam tieto prírodné mydlá od Pani Zuzany!
Holenie bol zážitok, s mojim Merkúrom 34-kou a žiletkou Feather to tak hladko ešte nikdy nešlo trochu sa treba pohrať s penou aby rástla, ale ten pocit a vôňa. Jednoznačne jednotka oproti mnou používaným mydlám zelené Proraso, Barbus, Arko.
Stal jsem se majitelem několika kotoučků mýdel. Jednání bylo rychlé a jasné. Mýdla jsou nezvykle barevná a krásně voní. Vyzkoušel jsem zatím hedvábí s medem, cedr s aloe a santal s aloe. Trochu se peru s tvorbou pěny, asi jsem používal příliš teplou tvrdou vodu. Včera jsem zkusil santal s aloe a udělal jsem v misce pro změnu pěnu příliš řídkou, takže jsem ji musel na tváři štětkou trochu přišlehnout, přesto mi lehce pomalu řídla a slyšel jsem jemné praskání mýdlových bublinek. Přiznám se, že jsem byl trochu zklamaný. Ne z mýdla, ale z nepovedené přípravy. K holení jsem použil strojek Mühle R 108 s žiletkou Derby, která už pamatuje takových 8 až deset holení, a rozmýšlel se jestli ji ještě použiji. Vše nasvědčovalo tomu, že holení nebude nic moc. Podařilo se mi však naprosto hladké oholení bez podráždění, a to i na krku, kde obvykle po holení trochu drhnu. Vysvětluji si to tak, že mýdlo, i přes moji ne úplně optimální přípravu pěny, skvěle zafungovalo. Jsem zvědav na výsledek, až tu pěnu pořádně vychytám.
v dňoch 4. 8. - 21. 8. budem mimo SR s obmedzeným prístupom na internet.
Na správy, ktoré mi v tomto období pošlete, odpoviem po návrate, v pondelok, 22. 8.
Ďakujem za pochopenie! :)
Po dobré zkušenosti z minula jsem opět jsem obdržel zásilku přírodních mýdel od paní Zuzanky.
Na holení:s hedvábím a medem,pak jedle vetiver a pačuli, třetí máta a eukalyptus.
Toaletní mýdla:máta a citronová tráva a druhé heřmánek a kozí mléko.
Všechna mýdla luxusní,pěna pevná ,vůně příjemné a nevtíravé,a ceny příznivé.
Můžu všem doporučit.
Marconi píše:Zajímalo by mne, kolik by mýdlo na holení stálo, kdyby bylo na prodej, popř. kolik stojí poštovné do ČR a kolik do SR?
Když jsem objednával pro sebe a známého, všechny potřebné informace včetně aktuální nabídky mýdel jsem získal od paní Zuzany prostřednictvím e-mailu, uvedeného na jejím webu Mydlo z Hrochote (http://www.mydlozhrochote.sk/). Poštovné bylo v mém případě (balík do 2 kg do ČR, doručení do 6-9 dní) 9 €.
Díky za info. Již jsem objednal 2 druhy mýdel + 2 vzorky. Paní Zuzana mi zaslala i vzorek Rakytníkového olejíčku. Doručení bylo velmi rychlé- asi 3 dny od zaplacení. Teď už zbývá jen je řádně otestovat ;o).
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."