Vynikající víkend. Proběhlo něco, čemu říkám duševní hygiena
Pod Petrovým vedením se mi podařilo nabrousit stařenku, kterou jsem měl za nenabrousitelnou (holt, když člověk neví, na co se má dívat a co má dělat, tak je nenabrousitelné téměř všechno).
Jarní setkání Břitevníků 2010
Re: Jarní setkání Břitevníků 2010
Skoda ze tam ten skype moc nefachcil.
Voni ty nízký mraky a vytrvalý déšť pokazili signál.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To jste nemohli poslat Menyho v tech bozich fuskach at nejakej signal chyti?
Díky za nádherný víkend a fantastickou polívku. Jen když zavřu oči, všude ještě vidím samý šutry. Krásný den všem
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Takže ešte jedno poďakovanie mástrom za rady pri brúsení - včera som sa oholil britvou, ktorú som nabrúsil na stretnutí pod vedením a teda... bolo to zatiaľ to najlepšie oholenie... Určite pomohol aj opajcovaný remeň... ďakujem ešte raz...
Hola Radyxi, dodej fotky.
Hola, Peťánku, dodej fotky
Tak dámy a pánové, děkuji vám všem za příjemně prožitý víkend! Bylo to skvělé ale zase jsem toho více nestihl než stihl.
Zvláštní poděkování patří Radgostovi za zajištění takového krásného místa pro sraz!
Zvláštní poděkování patří Radgostovi za zajištění takového krásného místa pro sraz!
Koukam, ze vsichni zucastneni ted pilne sudlaji, lesti, lapuji, brousi, obtahuji ci jinak trenuji nove nabyte zkusenosti a znalosti, ze nemaji ani cas sem nejakou tu fotecku pridat.