Pitralon

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Odpovědět
daniell33

Re: Pitralon

Příspěvek od daniell33 »

Nový flakon vypadá dobře, ale tak trošku se mi stýská po umělém nalévacím špuntíku v hrdle. Voda se mi dávkovala o hodně lépe.
milosk

Příspěvek od milosk »

PetrS píše: 30 pro 2008, 16:54 Jo tátové voněli tak nějak zvláštně, chlapstvím osobností, čerstvým oholením, máminým mýdlem, čerstvě převlečenou košilí, prostě vším co jej dělalo tátou .....
tohle jsi rekl moc hezky, az mi slza ujela...
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Ale no tak, chlapi, nedělejte z toho dráma...
harmonica

Příspěvek od harmonica »

Zkouseli jste nekdo uz ten novy Pitralon? Pripadne nevideli jste ho v nejakem obchode?
FerencH

Příspěvek od FerencH »

A jejda. Presně 10 let a na den přesně!!! , tj. 30.12.2008 co PetrS píše.
....
PetrS píše: * 30 pro 2008, 16:54
Jo tátové voněli tak nějak zvláštně, chlapstvím osobností, čerstvým oholením, máminým mýdlem, čerstvě převlečenou košilí, prostě vším co jej dělalo tátou .
....
Taktéž mi ujela slza, nejedna. ..
F
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Ještě jednou tady někomu ujede slza tak k ní, jako prezent, dostane i banán! :evil:
Vyplakat se pak může zajet na rameno ředitele Setuzy do Ústí nad Labem :!:

Toto je vlákno o vodě po holení, ne Slzavý oudolí.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

harmonica píše: 30 pro 2018, 12:48 Zkouseli jste nekdo uz ten novy Pitralon? Pripadne nevideli jste ho v nejakem obchode?
Já jsem ten "nový" Pitralon zkoušel a je na chlup stejný jako ten starý. Jen nový obal.

Kupoval jsem to v jejich značkové prodejně v Ústí nad Labem. Viz můj minulý post kde jsem vysvětloval kde mají prodejnu.

Bohužel jsem zatím neviděl nikde v drogerii jejich nový flakon, ale lze nakoupit na jejich e-shopu s dopravou za 100 Kč.

https://www.mydlosjelenem.cz/doprava-a-platba/

David
David a jeho žiletky
sucof

Příspěvek od sucof »

Ahoj Davide,

včera jsem byl něco vyzvednout u nás v drogerii (je v něm uloženka) a po toulání mezi regály jsem objevil Nový Pitralon originál (stránky výrobce https://www.mydlosjelenem.cz/pitralon/p ... ftershave/ ) za 107 Kč. No neodolal jsem a koupit.
Večer jsem hned vyzkoušel.Nejsem si jistý zda nezměnili přísadu parfému. Vůně mi připadá jiná než když jsem kdysi zkoušel ten s písmenkem F. Bohužel musím konstatovat, že lahvička vypadá dobře, ale hliníkové víčko je tragedie. Kroutí se deformuje a tudíž nejde pořádně dotáhnout. Jinak pro mě příjemná vůně a 72% alkoholu. Dokonce je ve flakonu 125ml.

Pokud by měl někdo zájem mají i internetový obchod a přes SZ zašlu odkaz abych zde nedělal veřejnou reklamu.

P.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Ahoj Pavle,

nevím co ten nový, já jsem kupoval ve skleněné lahvičce, ale s plastovým uzávěrem viz. moje fotky Pitralonu. Ale tenhle vzhled je pěkný. Jen to víčko je jako od flašky s alkoholem. Hrozně rychle se přešroubuje. Bohužel za design se platí krutá daň.
Jiné složení nebo jiná intenzita vůně. Nevím... co jsem čuchal na ten druhý tip Pitralonu tak mi to přijde stejné.

Ten design je fakt pěkný, ale ruku na srdce. Já upřednostním kvalitu před designem. Což zde to plní na 100%. Zde je dobrá kvalita i design.

Ono by stálo za to sehnat úplně nějaký hodně starý Pitralon ještě předrevoluční (I když trochu zvětralý) a takhle postupovat dál. Sehnat Pitralon F a nový Pitralon a opravdu počuchat jestli je tam rozdíl.

Koukal jsem zběžně na složení, tak tak rozdíl není. Možná je to tím, že jak je to nové tak to není vyvětralé. Ale to asi ne.

Schválně dneska pokud budu mít čas. Tak ještě jednou čuchnu na Pitralon nový a starý.

Měj se fajn

David
David a jeho žiletky
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“