Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska
Re: Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska
Není vůbec zač. Sám jsem byl velmi spokojený (vyzkoušel jsem "olivové mydlo na ruky levanduľové - rastlinné", "tuhý šampón brezový s rozmarínom, levanduľou a pačuli" a "univerzálne kokosovo-olivové mydlo marseillského typu"). Škoda toho vyššího poštovného, kvůli kterému se vyplatí objednávat jen ve větším nebo pro více lidí.
- LukasSimir
Tak i já jsem se stal majitelem mýdel šikovné Paní Zuzany.
Musím opravdu pochválit vstřícný přístup, rychlé dodání a kvalitní zabalení.
K vzhledu.. mýdla jsem si objednal s krabičkou. Krabička je jako puk s praktickou vnitřní ochranou pod víčkem..záklopka z plastu (nevím, jak to lépe popsat..každopádně je pak mýdlo 100% bez přístupu vzduchu). Víčko na závit. Balení je super vhodné i na cesty, což jsem rovnou využil. Mezi víčko a záklopku se dá krásně uložit žiletka (nebo i více žiletek). Rozhodně se vyplatí připlatit si za toto balení s krabičkou.
K holení. Mýdlo jsem zakápl na minutku dvě vodou (pouze pár kapek). Po pár tazích ,rovnou v krabičce, kančím Prorasem se okamžitě začala valit pěna. Pěnu jsem došlehal na obličeji. Bez větší snahy..okamžitě.. pěna je opravdu velmi hutná, sytá.. vůně příjemná. Strojek krásně klouže po obličeji. Nulová reakce na obličeji.
Každopádně mám nového favorita a jsem velmi spokojený.
Musím opravdu pochválit vstřícný přístup, rychlé dodání a kvalitní zabalení.
K vzhledu.. mýdla jsem si objednal s krabičkou. Krabička je jako puk s praktickou vnitřní ochranou pod víčkem..záklopka z plastu (nevím, jak to lépe popsat..každopádně je pak mýdlo 100% bez přístupu vzduchu). Víčko na závit. Balení je super vhodné i na cesty, což jsem rovnou využil. Mezi víčko a záklopku se dá krásně uložit žiletka (nebo i více žiletek). Rozhodně se vyplatí připlatit si za toto balení s krabičkou.
K holení. Mýdlo jsem zakápl na minutku dvě vodou (pouze pár kapek). Po pár tazích ,rovnou v krabičce, kančím Prorasem se okamžitě začala valit pěna. Pěnu jsem došlehal na obličeji. Bez větší snahy..okamžitě.. pěna je opravdu velmi hutná, sytá.. vůně příjemná. Strojek krásně klouže po obličeji. Nulová reakce na obličeji.
Každopádně mám nového favorita a jsem velmi spokojený.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Také musím pochválit mýdla od paní Zuzany. Nejdřív se mi nedařilo vytvořit pěnu, ale bylo to vodou, která je u nás tvrdá a na to je toto mýdlo citlivé. Není ale problém ohřát trochu balené vody a potom je pěna jedna báseň.
Tato mýdla funfují skvěle. Já jsem také řešil problémy s vodou, u mě je železitější. Ohřívání vody předem jsem vyřešil trochu elegantněji. Během sprchování mám ponořenu štětku s keramickou miskou v umyvadle. Poté misku vyleji a kápnu do ní trochu balené vody přímo z flašky. Misku nechávâm stále ponořenou v teplé vodě. Štětku pořádně ocákám. Někdy nechám nasát balenou vodu z misky a pětovně ocákám štětku. Keramická miska předá vodě teplo a nedostanu se do situace, kdy je voda ohřátá přes příliš, s čímž mají i tato přírodní mýdla problém.
- raiderkilo
Mydlá sú vynikajúce. Tvár po holení nepotrebuje VPH.
Till Valhalla
Kluci nechystáte se někdo objednávat,že bych se "svezl" ?
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
- LukasSimir
Teď jsem objednával Bobe, ale stejně větší skupinový nákup nemá moc cenu. Poštovné je podle váhy a já objednával tak, abych zůstal v nízkém poštovném. Pak je poštovné defakto dvojnásobné. Pokud objednáš sám dvě tři mýdla, tak to je docela v klidu
Mám vlastně jen jednoho favorita a tak bych se s jedním mýdlem k někomu přidal.
Kde se dá najít nabídka těchto mýdel?
Buď ,mýdla z hrochotě a nebo na fóru pod nickem duun ,napsat soukromou zprávu.