Kolegové,
taktéž dovolte i mně několika slovy shrnout uběhnuvší víkend : díky Vám všem, co jste přijeli . Opět nezapomenutelný zážitek.
Jarní setkání Břitevníků 2011
Re: Jarní setkání Břitevníků 2011
I já bych chtěl poděkovat za nové zážitky, Bohužel doba strávená s vámi byla příliš krátká, příště to bude jistě lepší. I tak jsem velmi rád, že jsem se mohl s některými z vás zeznámit. Děkuji za nové přírůstky do
sbírky / kameny,břitva, kolínská /. Rád se příště zůčastním. Ještě jednou děkuji, byl to krásný okamžik v
pošmourném dni.
sbírky / kameny,břitva, kolínská /. Rád se příště zůčastním. Ještě jednou děkuji, byl to krásný okamžik v
pošmourném dni.
za cele rodinné úderné komando - jedným slovom: parááááda .......a ďakujeme všetkým za perfektne strávený víkend medzi priateľmi
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
A jak člověka potěší, že si jeho znalostí a šikovnosti někdo váží!
Díky za SKVĚLÝ víkend
Díky za SKVĚLÝ víkend
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Přidám pár fotek, ty hovoří za vše.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hmmmm, CF!
Samé špeciality určite raz sa stretneme
Britva je nástroj Gentlemana
Tak to gratulujem ako k novej hračke, ako dodatočne aj k morke... mňam...
Ja som si tiež spravil malý britevnícky víkend, konečne som dal na čistý kov dole hrzdu z jednej darovanej krásavice z čias 1. republiky... akurát som si ju spravil vysmiatu (zámerne), tak brúsenie si budem musieť vymyslieť a vytrápiť sám
Som rád, že bolo super, ja auto nakoniec ešte furt nemám, rozsypala sa nielen nejaká vec v štartéri, ale hučalo aj ložisko v serve... no a keďže je to kríženec japonca, francúza a švéda, tak samozrejme nič na sklade
Ja som si tiež spravil malý britevnícky víkend, konečne som dal na čistý kov dole hrzdu z jednej darovanej krásavice z čias 1. republiky... akurát som si ju spravil vysmiatu (zámerne), tak brúsenie si budem musieť vymyslieť a vytrápiť sám
Som rád, že bolo super, ja auto nakoniec ešte furt nemám, rozsypala sa nielen nejaká vec v štartéri, ale hučalo aj ložisko v serve... no a keďže je to kríženec japonca, francúza a švéda, tak samozrejme nič na sklade
Jen drobný detail!: nebyla to morka, ale poctivý kus nebožky svině, čili bravčová kýta! , to číslo je váha v kg i s kostí
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Aháááááááááá no lebo minulý rok, ak sa nemýlim, bola morka... nie? No ale viem si predstaviť, že chutila aj sviňa...