Který holící strojek je nejlepší?
Re: Který holící strojek je nejlepší?
Šitíčko to spravilo.
Zkoušel jsi Feather?
Ne, používám soluny.
Po dlouhém vybírání, sledování Yjoubetoube a hlavně pročítání recenzí,
jsem se rozhodl si pořídit masivnější bagr.
Je vyrobený v Itálii, naleštěný niklovým povlakem a zubí se na mne otevřenou lištou.
No prostě Fatip s příjmením Piccolo.
V ruce sedí znamenitě, hmotnost 70g. Jenom se člověk nesmí zapomenout a občas nepřitlačit.
Hladký povrch hlavice klouže jedna báseň a vousy si ušmikává raz dva, jenom jej z lehounka táhnou po obličeji.
Na poprvé to sice nebyla žádná sláva, mám trochu jinačí návyk s motýlkovou Astrou 901, ale třetí holení
už jde do hladka.
Taky oproti Astře 901 je oholení důkladnější a trvá o půl dne déle, než se začnou objevovat vousy
Takže jsem se posunul opět o kousek dál v cestě za co nejlepším hladkým oholením a blaženým pocitem poté ...
jsem se rozhodl si pořídit masivnější bagr.
Je vyrobený v Itálii, naleštěný niklovým povlakem a zubí se na mne otevřenou lištou.
No prostě Fatip s příjmením Piccolo.
V ruce sedí znamenitě, hmotnost 70g. Jenom se člověk nesmí zapomenout a občas nepřitlačit.
Hladký povrch hlavice klouže jedna báseň a vousy si ušmikává raz dva, jenom jej z lehounka táhnou po obličeji.
Na poprvé to sice nebyla žádná sláva, mám trochu jinačí návyk s motýlkovou Astrou 901, ale třetí holení
už jde do hladka.
Taky oproti Astře 901 je oholení důkladnější a trvá o půl dne déle, než se začnou objevovat vousy
Takže jsem se posunul opět o kousek dál v cestě za co nejlepším hladkým oholením a blaženým pocitem poté ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
V noci slyším i vousy růst
Vousáč : Gratuluju k novému strojku. Je zajímavé, že verze Grande je lehčí ! Jak vnímáš zpracování? Co jsem četl na zahraničních fórech, tak celkem nadávali.
Zpracování je velice dobré.
Po předešlém přečtení příspěvků o nedodělcích na Merkurech jsem si bagr pořádně prohlédl, abych se během holení nedivil.
Hřeben je krásně ojehlený, veškeré hrany a přechody zaobleny a všechno galvanicky pokoveno, povrchová úprava jedna báseň.
Takže jsem spokojený.
Jediná vada na kráse, která je na první pohled patrná je, že uložení čepelky není nijak ošetřeno.
Musí se podle oka vycentrovat tak, aby na obou stranách hřebenu vyčuhovala stejně.
Po předešlém přečtení příspěvků o nedodělcích na Merkurech jsem si bagr pořádně prohlédl, abych se během holení nedivil.
Hřeben je krásně ojehlený, veškeré hrany a přechody zaobleny a všechno galvanicky pokoveno, povrchová úprava jedna báseň.
Takže jsem spokojený.
Jediná vada na kráse, která je na první pohled patrná je, že uložení čepelky není nijak ošetřeno.
Musí se podle oka vycentrovat tak, aby na obou stranách hřebenu vyčuhovala stejně.
S tím centrováním nevěš hlavu, vůle tam prostě musí být a tohle dělám i u Mühle. Jen u Futuru a Featheru Popular ne, tam je to konstrukčně vyřešeno. Ještě k těm Merkurům...můj 39C má horní díl hlavy na 1 straně skoro o 1mm užší než na druhé, takže žiletka nečouhá stejně na obě strany nikdy...holt Merkur
Ještě jeden malý poznatek k bagru Fatip Piccolo.
Při holení zaznamenávám takový tichý zvonivý zvuk, který jsem předtím u svého holícího strojku
neslyšel.
Že by žiletka, který vibruje při seřezávání vousů ?
Je to dobře, nebo špatně ?
Při holení zaznamenávám takový tichý zvonivý zvuk, který jsem předtím u svého holícího strojku
neslyšel.
Že by žiletka, který vibruje při seřezávání vousů ?
Je to dobře, nebo špatně ?
Rozhodně je to dobře. Podle zvuku se dá zjistit, jestli má strojek správný úhel a jestli je co holit. Futur je taky pěkný zpěvák, 2011 R41 taktéž.
Tak to vám závidím, já mám fatip grande donedávna to byl můj oblíbený strojek. No ale asi po půl roce se mi ulomil zoubek, co drží žiletku na místě, takže mi zůstala jenom ručka a spodní hřeben .