Ahoj Mathas,
výběr ze čtyř kousků je celkem jednoduchý. Nejlépe vypadající je Břitva NUMAX-SOLINGEN.
Na tu už však přihodil kolega Radgost, a tak podle zdejších zvyklostí (aby jste se zbytečně nepřehazovali) by bylo nejlepší poslat SZ a zkusit se dohodnout. Z ostatních by mohla být ještě dobrá Stará BŘITVA - BISMARCK, ale dost mne mate ta barva čepele. Pokud je to jenom odraz okolí, tak je to v pohodě, pokud ale je to přímo barva kovu, tak bych byl velice opatrný. Mohlo by se stát, že takto dopadla po strojovém leštění. Jako třetí ještě použitelná ale vyžadující hodně práce je Krásná stará reklamní břitva - Solingen. Už chybí do konce jen hodina a tak na rozmýšlení není moc času. Na té poslední jsou dobré jen ty střenky. Čepel pro začátky holení moc dobrá není.
Zdravím, Petr.
Poradna
Re: Poradna
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Děkuji, zkusím to. Ale nevím nevím proč by zrovna kvůli mě, kvůli člověku kterého nezná měl pouštět břitvu a zrovna tak pěknou.
Trpělivost kolego! Pokud nechceš investovat do nové břitvy kterou můžeš mít hned tak je třeba trpělivě sledovat aukční servery, nejenom u nás!
Jejte na tu dalsi prihazuje kolega Wildhog.
Taj jak napsal Radyx. Britev jde fura jen najit tu pravou co te oslovi a bude slouzit.
Taj jak napsal Radyx. Britev jde fura jen najit tu pravou co te oslovi a bude slouzit.
Zdravím ve spolek břitevníci
Mamka s tetou vyklízeli u babičky byt. Objevilo se několik starých břitev po dědovi (tuším že 5). Koukal jsme tady na fórum, našel spousty užitečných informací, ale rád bych se také podíval, jestli je zde seznam kamenných obchodů, kde se dá dokoupit příslušenství (ať už nové břitvy, štětky, kosmetika, řemeny a brusné kameny). Je možné že jsem nějaký takový topic přehlédl, proto prosím o radu, kde tady na fóru naleznu něco podobného, popřípadě mě odkázat na nějaký tipic kde se podobné věci řeší.
Předem děkuji za odpověď a přeju spousty jistých tahů břitvou bez prolité kapičky krve
EDIT: týká se to spíše moravského kraje, Ostrava a okolí
Mamka s tetou vyklízeli u babičky byt. Objevilo se několik starých břitev po dědovi (tuším že 5). Koukal jsme tady na fórum, našel spousty užitečných informací, ale rád bych se také podíval, jestli je zde seznam kamenných obchodů, kde se dá dokoupit příslušenství (ať už nové břitvy, štětky, kosmetika, řemeny a brusné kameny). Je možné že jsem nějaký takový topic přehlédl, proto prosím o radu, kde tady na fóru naleznu něco podobného, popřípadě mě odkázat na nějaký tipic kde se podobné věci řeší.
Předem děkuji za odpověď a přeju spousty jistých tahů břitvou bez prolité kapičky krve
EDIT: týká se to spíše moravského kraje, Ostrava a okolí
Naposledy upravil(a) Ironman dne 21 črc 2010, 11:34, celkem upraveno 1 x.
Jedním z takových obchodů je "Vinohradské nožířství" na Vinohradské ulici pod Florou. V práglu. Další, kde mají nové břitvy a obtahovací řemeny s pastou je železářství Renaissance na rohu Moskevské a Vršovického náměstí.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Spíš něco blíže k Ostravě jestli by nebylo
Sice uz v Cechach nebydlim, ale rekl bych, ze mas asi smulu. I na zapade tezko sezenes to co jsi napsal v jednom obchode. Musel bys do specialek ktere jsou vetsinou v US. Na obtahovaky bych doporucil pana Mistra, ktery je kvalitou a cenou jednoznacne bezkonkurencni. Navic se snim muzes domluvit a na srazu asi zase ukaze jak na to brouseni. S kameny mas zase smulu zase jich tolik v nasich zemich neni vetsinou internet, ale kdyz nevis co presne hledas a jak to ma vypadat tak prusvih. Skus kope prodej link obcas se tam neco objevi anebo pokud vis co chces tak napis inzerat mozna se nekdo najde kdo ti to bude moct dodat. Nekdy se tu da par lidi dohromady a udela hromadny nakup aby se rozpocitalo postovny.
Ahoj Adršpachu,
díky za pochvalu mých obtahovacích řemenů - mám nachystané závěsné, tak pokud je potřeba, stačí napsat.
to Ironman:
Některé další doplňky jsou ke koupi na internetu.
Například štětka Tweezerman se dá koupit na adrese:
Andrea Szabová
brand manager - body care
PROFIMED s.r.o., Ječná 2, CZ -120 00 Praha 2
T: +420 224 915 553 F: +420 224 920 118
Krásné a přepychové hrníčky na holení zase lze zakoupit od Mistra kamenů - Adršpacha.
Chce to tady na foru hodně pročíst a na převážnou většinu otázek jsou zde odpovědi.
díky za pochvalu mých obtahovacích řemenů - mám nachystané závěsné, tak pokud je potřeba, stačí napsat.
to Ironman:
Některé další doplňky jsou ke koupi na internetu.
Například štětka Tweezerman se dá koupit na adrese:
Andrea Szabová
brand manager - body care
PROFIMED s.r.o., Ječná 2, CZ -120 00 Praha 2
T: +420 224 915 553 F: +420 224 920 118
Krásné a přepychové hrníčky na holení zase lze zakoupit od Mistra kamenů - Adršpacha.
Chce to tady na foru hodně pročíst a na převážnou většinu otázek jsou zde odpovědi.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
No zkusím to teda ještě jednou pročíst. Je tu ale tolik informací, že člověk neví kde začít Postrádám tady nějaký topic "Jak začít s holením břitvou aneb co je třeba aby hlava zůstala na svém místě" Každopádně díky za rady, jdu to přelouskat.