Miska na penu
Re: Penotvor teplý
Tak i já mám svůj hrnec doma , zatím jenom rychlovka oholení, neměl jsem moc času, beu odvzdušnění a zdá se mě ok. Pavel
Tak já už mám také svůj kousek včetně misky na mýdlo a hrnku doma. Líbí se mi moc. Velikost mi přijde fajn, nemám pocit, že by byl příliš velký.
Paradni set, Vlcaku
Jdu trochu pozde do party - je stale jeste mozne objednat tento penotvor, ci az nekdy priste?
Jdu trochu pozde do party - je stale jeste mozne objednat tento penotvor, ci az nekdy priste?
Myslím, že když napíšeš Březkovým, že chceš také pěnotvor jaký pro nás vyráběli, nebude s výrobou a zaslaním problém.
Dělají keramiku na zakázku, takže jistě budou rádi za další objednávku.
Kontakty zde.
Kontakty zde.
Zátiší které lahodí oku a potěší duši...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Diky Vlcaku, jdu jim napsat.Vlcak píše:Myslím, že když napíšeš Březkovým, že chceš také pěnotvor jaký pro nás vyráběli, nebude s výrobou a zaslaním problém.
Kontakty zde.
Když k tomu přiložíš fotografii tady z vlákna jistě budou hned vědět.JohnMetsn
Pěkné zátiší. Jsem rád že pěnotvor vyhovuje!Vlcak
Můj mi přišel zrovna jak jsem byl na dovolené, foto a krátké povídání dodám brzy...
Dik, prilozil jsem, prozatim neodpovedeli. Zitra jim asi radeji brnknu.
Na emaily odpovídají pomalu, mají dost práce, děti ...
Trpělivost, případně volej na to druhé číslo, to je na paní, nepletu-li se, ale dej jim pár dní...
Trpělivost, případně volej na to druhé číslo, to je na paní, nepletu-li se, ale dej jim pár dní...