Ted si chvili zahraji na dablova advokata. Kdyz clovek dobre vi, co dela, pak finalni finisher ve tvaru "pravidelne" misky vubec neskodi, naopak. Urychli hodne praci, je to jako vrstva(-y) pasky navic (bez opruzu s paskou spojeneho).Radyx píše:Bohužel bylo ve středu hodně probroušené a při takovém tvrdém kusu šutru to bylo přes 4 hodiny práce než se ho podařilo srovnat (stejně zbyl ještě kousek uprostřed, ten až zase příště).
Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010
No problém byl že to bylo poryté mimo jiné hlubokými vrypy, jak by tam někdo brousil rydla či nějaké poměrné tenké nástroje a tomu odpovídaly tenké drážky. No a taky to vypadalo blbě, kdo se měl na to koukat, že ano!
Perfekcionisti holt maji tezkej zivot.
Tak pozdrav všem co si užívali na srazu, a snad příště... Ale včera jsem se stavil pro pár "kamínků" za kolegou Radyxem....A nadšení veliké. Snad jsem je i vyleštil, jak jsem je hladil IRENKO děkuju, jsou krásný
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Jojo Sparqu, trefa do černého! Ale zbavuji se toho ale jde to pomalu.
Som rád že si spokojný .relka píše:Tak pozdrav všem co si užívali na srazu, a snad příště... Ale včera jsem se stavil pro pár "kamínků" za kolegou Radyxem....A nadšení veliké. Snad jsem je i vyleštil, jak jsem je hladil IRENKO děkuju, jsou krásný
musíme si pomáhať priatelia
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Kruci že som sem nezabrdol skôr, do uherského ostrohu to nemám ďaleko a navyše vo Veselí mám známych , kruci no snáď nabudúce niekedy ..
A bylo to tak krásné setkání.
Plné báječných lidí a zajímavých kamenů a břitev a fajek a povídání a ................ prostě moc fajn.
Tak to příště nepropásni a přijeď - bude nás víc a opět to bude báječné.
Plné báječných lidí a zajímavých kamenů a břitev a fajek a povídání a ................ prostě moc fajn.
Tak to příště nepropásni a přijeď - bude nás víc a opět to bude báječné.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
No namlsali ste ma statočne teda . Snáď to nebude v nejakom nevyhovujúcom termíne, alebo tak, keďže momentálne som dosť vyťažený cez víkendy, ale pokiaľ bude len trochu príležitosť, rád ju využijem. Lepšie je raz vidieť, ako 100 x počuť a toho sa držím.