No zde na foru to není nic neobvyklého.. .Jsou zde fajn lidi a dokonce se mi když jsem zde začínal,tak mi jeden kolega poslal zdarma ještě kelímek starého "komunistického" Barbusu a také nechtěl ani korunu! Také jsem byl tenkrát unešen z takového chování-tak asi tak co k tomu říci.pipe píše:PetrS: Tak to je hodně smutné.
Pedrosjan: Chlape, tak milé překvapení jsem nečekal, ba dokonce už dlouho nezažil. Chtěl bych podotknout, že účelem mého postu nic podobného nebylo, nabídku však zvážím a pošlu ti SZ.
Vlcak: Taktéž zvažuju. Komunikace by asi nebyla nejpohodlnější, zhořel mi totiž HDD s veškerými předešlými maily, ale myslím, že dost intelu je i tady a tak by nebyl problém znovu objednat totožný kus...
Miska na penu
Re: Penotvor teplý
MERKUR Solingen - 37 001
Takže vše je nakonec jinak, optal jsme se matky, zda by mi k Vánocům nechtěla darovat nový pěnotvor, a světe div se, bude mi darován prototyp pěnotvoru, jenž byl darován otci... čekal jsem hodně ale toto ne Takže budu mít staronový bordó pěnotvor, jupíííííí
Tož bezva. A copak pan otec, ten bude bez pěnotvoru? Nepoužíval jej?
Evidentně asi moc ne, hold starého psa ..... však to znáte ....
Páni neviete o niekom, kto by bol ochotný vyrobiť penotvor zo Slovenska? Moja radosť trvala týžden, rozbil sa mi hrnček Muhle skoro som dostal infarkt. Prípadne nemá niekto viacej kusov a jedného by vedel prepustiť? Ďakujem
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Břitevníci vstoupil jsem do emailového kontaktu s manželi Březkovými, majiteli hrnčířské dílny, u kterých si tu někteří členové přibližně před rokem objednávali pěnotvory. Pro sebe si jeden podle minulého vzoru určitě objednávám, jen menší (max 700ml). V případě, že by měl někdo zájem si taky pěnotvor objednat, má možnost mě kontaktovat přes SZ nebo email, abychom případné další objednávky netříštili.
Ondra
Ondra
Ahoj,
také začínám přemýšlet o pěnotvoru, i když zatím to zvládám hrnečkem ponořeným do horké vody v umyvadle, ale masa porcelánu je docela dobrým vodičem tepla a tudíž dost chladne. Máme sice přímo ve městě keramickou dílnu, ale styl jejich majitelů se mi nikdy moc nezamlouval.
Nechtěl bych porušit pravidla fóra, snad se na mě nebudete zlobit. Našel jsem k mání (v Praze nebo poštou) pěnotvor, ručně dělaný keramický modrý, podle nicku prodejce bych tipoval, že je i aktivním členem fóra. Zajímá mě, jestli je to tak, jak si myslím.
Díky L.
také začínám přemýšlet o pěnotvoru, i když zatím to zvládám hrnečkem ponořeným do horké vody v umyvadle, ale masa porcelánu je docela dobrým vodičem tepla a tudíž dost chladne. Máme sice přímo ve městě keramickou dílnu, ale styl jejich majitelů se mi nikdy moc nezamlouval.
Nechtěl bych porušit pravidla fóra, snad se na mě nebudete zlobit. Našel jsem k mání (v Praze nebo poštou) pěnotvor, ručně dělaný keramický modrý, podle nicku prodejce bych tipoval, že je i aktivním členem fóra. Zajímá mě, jestli je to tak, jak si myslím.
Díky L.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Ahoj kolego,
je to přesně tak.Pokud máš zájem pošli SZ.
je to přesně tak.Pokud máš zájem pošli SZ.
-
Ahoj, také jsem na to několikrát koukal. Nevím jestli to není špatným světlem nebo uhlem pohledu, ale zdá se mi ta spirála nevýrazná.
Navíc je otázkou jestli je výraznější spirála znát a zda není spíše víc na škodu.
http://img802.imageshack.us/img802/2304/qihr.jpg
Navíc je otázkou jestli je výraznější spirála znát a zda není spíše víc na škodu.
http://img802.imageshack.us/img802/2304/qihr.jpg
Nevím, zda je opravdu nevýrazná, ale na mém pěnotvoru je stejná a co se týká účinnosti, tak zcela DOSTAČUJÍCÍ!
671 grains of diplomacy-.50 BMG