... odhaduji to na věky - dlouhá staletí.
Klidný podvečer
Logo Břitvy ... "Apel"
Re: Logo Břitvy ... "Apel"
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Takže se momentálně pracuje na čtyřech návrzích loga Břitva.cz.
Vyvěsím a budeme hlasovat.
Vyvěsím a budeme hlasovat.
Dobrý den,
nejdu-li s křížkem po funuse, tak mohu disponovat jedním kusem grafika, který rád (a ochotně) zpracuje ono logo.. Pro "nás" zdarma..
nejdu-li s křížkem po funuse, tak mohu disponovat jedním kusem grafika, který rád (a ochotně) zpracuje ono logo.. Pro "nás" zdarma..
Vyčkejme, logo je již jednou výtvarnicí zpracováváno.
Jsem pro toto logo, je výstižné........
Anketa - Logo Břitvy
Ahoj milí kolegové,
Břitevnické logo, které v současnosti probíráme, a které zajisté může mít i více podob, má svou malou hlasovací anketu na:
http://rybina.ovfree.net/viewtopic.php? ... 38&start=0
a tak již nyní můžete vyjádřit své pocity, dojmy a také připomínky a návrhy. Až budou i další graficé návrhy, tak bych navrhoval abychom pak vybírali ze všech dodaných možností a taková anketa by byla nejlepším způsobem. Zajisté se pak společně shodneme na nejlepším a nejvýstižnějším logu jež bude reprezentovat naši Břitevnickou společnost.
Břitvám zdar.
Břitevnické logo, které v současnosti probíráme, a které zajisté může mít i více podob, má svou malou hlasovací anketu na:
http://rybina.ovfree.net/viewtopic.php? ... 38&start=0
a tak již nyní můžete vyjádřit své pocity, dojmy a také připomínky a návrhy. Až budou i další graficé návrhy, tak bych navrhoval abychom pak vybírali ze všech dodaných možností a taková anketa by byla nejlepším způsobem. Zajisté se pak společně shodneme na nejlepším a nejvýstižnějším logu jež bude reprezentovat naši Břitevnickou společnost.
Břitvám zdar.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Posílám svůj návrh, břitva je stylizovaná do ležaté osmičky pro mě symbolem dlouhé životnosti, to je vlastnost, které mi přijde důležitá, s pozdravem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To není špatné, snad malá připomínka.
Text není na první pohled čitelný a to by měl.
Snad by pomohly tiskací písmena - abych to upřesnil, tiskací písmena jakoby psaná rukou.
Na prvním obrázku, kdy je nápis umístěn na čepel by snad (jen úvaha) měla být vidět i hlava břitvy.
Písmena by měla být menší. V reálu by byl lept velmi rychle poškozen.
Text není na první pohled čitelný a to by měl.
Snad by pomohly tiskací písmena - abych to upřesnil, tiskací písmena jakoby psaná rukou.
Na prvním obrázku, kdy je nápis umístěn na čepel by snad (jen úvaha) měla být vidět i hlava břitvy.
Písmena by měla být menší. V reálu by byl lept velmi rychle poškozen.
Mám od kamarádky několik návrhů.
Provedl jsem cenzuru a zítra po úpravách ve photoshopu pro mne vítězný vložím.
Provedl jsem cenzuru a zítra po úpravách ve photoshopu pro mne vítězný vložím.
Tak tady jsou hrubé návrhy:
V případě schválení budou ještě elektronicky očištěny.
V případě schválení budou ještě elektronicky očištěny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.