Před cca půl rokem jsme spolu s kolegy nakoupili staré barbusy na aukru. Co si pamatuju tak se neprodaly všechny, takže jistě ještě budou někde k prodeji.
Teď jsem se díval na svůj účet na aukro, ale transakce už je v archivu a nejsem schopen dohledat prodejce.
Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
V pátek jsem se šel podívat do armyshopu v Sokolově-musel jsem nadvakrát protože mají otevíračku 13 - 17 a s tím jsem nepočítal. Přiletěl jsem tam celej zchvácenej, protože jsem pospíchal do práce a taky aby mi nezavřeli. A říkám že mám prosbu, jestli nemají nějaký železný zásoby starejch bakelitovejch Barbusů, chvíli na mě prodavač koukal jako kdybych snad byl mimozemšťan, kumpán co tam něco kupoval taky. Zavrtěl hlavou a ukázal dolů do regálu - jenom tady ty. Balík Diplomatů ve spreji. Já říkám že ne že takovej shit nechci, že chci tu klasiku co jsem se ptal. On si dál mlej svojí že je to velice výhodný za tu dobrou cenu (kterou mi neřekl a kdybych se zeptal tak si ji stejně vycucá z prstu). Tak říkám že nic no a on páááá že se s nim taky holí (pravděpodobně s novým) že ho zná, že je to nejlepší, ale že na něj ještě nikde nenarazil a kdyby narazil tak si ho zkoupí pro sebe. Tečka tak jsem zas letěl ven a jel do háku. Řeknu Vám že se mi to tam moc nelíbilo, nikde ani cenovka, podle mě si ceny dělaj jak chtěj a podle nálady a když by se to člověku zdálo drahý tak ať jde jinam. A navíc to čím dál víc vietnamskou tržnici připomíná, protože tam ve vitrínkách mají kudličky co se tváří světově a maskáče, ale vůbec to není žádný kvalitní zboží. Onehdy jsem si koupil známky na krk, protože ty moje starý asi 15 let ještě z poctivýho matroše už jsem měl zohýbaný,no a ty nový jsem neměl ani týden na krku a 2x mi praskl ten řetízek - šunt vedle šuntu a oni se to nestyděj prodávat !!
Tak to je moje poslední zkušenost - jsem zklamanej, protože jsem čekal - doufal v dobrý pořízení a nic. Naděje svitla když jsem cestoval po Karlových Varech, tam byl vždycky dobrej armyshop už hned po revoluci, ale myslím že rok 2000 nepřežil, tak jsem viděl výlohu nějakýho novýho armyshopu -vypadala docela nóbl, tak nevim co tam bude za poklady, za zkoušku nic nedám,furt lepší než sedět a brečet kdeže jsou ty starý mýdla a proč je odnesl čas
Tak to je moje poslední zkušenost - jsem zklamanej, protože jsem čekal - doufal v dobrý pořízení a nic. Naděje svitla když jsem cestoval po Karlových Varech, tam byl vždycky dobrej armyshop už hned po revoluci, ale myslím že rok 2000 nepřežil, tak jsem viděl výlohu nějakýho novýho armyshopu -vypadala docela nóbl, tak nevim co tam bude za poklady, za zkoušku nic nedám,furt lepší než sedět a brečet kdeže jsou ty starý mýdla a proč je odnesl čas
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Plísně ani breberky v tom na 99% nebudou, přeci jen mýdlo je poměrně dosti zásadité prostředí, natož takto staré takže v něm se nic neuživí natož aby na tom něco rostlo.
Ano, je to pravděpodobné, jen jsem jako laik zauvažoval nahlas.
Hmmmmmm: http://www.newscientist.com/blog/lastwo ... -soap.htmlRadgost píše:Ano, je to pravděpodobné, jen jsem jako laik zauvažoval nahlas.
U krémů ze stejné doby bych o škodlivosti byl skoro přesvědčen kvůli většímu obsahu vody, tuků a jiných látek na kterých si breberky jako plísně mohou pošmáknout ale mýdlo v krabičce je skoro suché
Tak jsem na to přihodil,když to vyjde,budu se mít do smrti čím holit. No a když ne,tak to zkanalizuju jak starou pohledávku.
JESUS SHAVES!
TÁÁK A JETO! Soukmenovci-břitevníci,stal jsem se šťastným majitelem 10 ( slovy deseti ) kelímků pravého "bolševického" Barbusu.Nesmrdí,neteče,červi s ním nehýbou,v echt bakelitových kelímcích,až jsem slzu uronil,jak mě to dojalo .Večer ho prubnu a poreferuji o jeho "everlasting" kvalitě .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) WILDHOG dne 25 pro 2009, 11:37, celkem upraveno 1 x.
JESUS SHAVES!