Jo 378 není taková nějaká 377 ale pořádná voda po holení.
Ale ten odér si dovedu představit. Chtělo to nasednou do hromadné dopravy a hodinu se vozit...
ALPA 378 - voda po holení
Re: ALPA 378 - voda po holení
V noci slyším i vousy růst
u mňa najobľúbenejšia voda po holení
MÜHLE R89, MÜHLE ROCCA, FATIP GRANDE
to David_ul:
Ten pocákaný svetr a kalhoty jsi mohl dát ne do pračky ale pověsit na půdu proti kunám.
A ještě něco, kunám údajně nevoní ruské vůně. Načas je z domu vyženou. Jakmile vůně vyprchá, vrátí se.
Ten pocákaný svetr a kalhoty jsi mohl dát ne do pračky ale pověsit na půdu proti kunám.
A ještě něco, kunám údajně nevoní ruské vůně. Načas je z domu vyženou. Jakmile vůně vyprchá, vrátí se.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Zdravím všetkých.
Veru, veru, 378-čka je parádna vodenka po holení, so špecifickou „old school“ vôňou, ktorú buď človek zbožňuje alebo neznáša (u mňa samozrejme prvé v poradí). Ale celkovo Alpa vyrába výbornú kozmetiku na (po) holení. Toť môj názor.
Veru, veru, 378-čka je parádna vodenka po holení, so špecifickou „old school“ vôňou, ktorú buď človek zbožňuje alebo neznáša (u mňa samozrejme prvé v poradí). Ale celkovo Alpa vyrába výbornú kozmetiku na (po) holení. Toť môj názor.
Zdravím, jsem tu nový. Stále ještě jen pročítám témata, to, čeho jsem si všiml dnes v drogerii, mi nedá, abych sem nenapsal. V Tescu jsem si šel čichnout k 378, abych zjistil, zda ta vůně je taková, jako si ji pamatuju z mládí. A ejhle, vidím dvě různé 378. Jedna je klasicky se septonexem, a druhá s allantoinem. Nevíte náhodou něco o tom? Zdá se mi, že ta se septonexem voní o malinko jinak.
Ano, správný postřeh, správná připomínka! Tuto Alpu občas používám. Nedávno jsem koupil novou lahvičku a čistě náhodou jsem si změny septonex/allantoin povšiml také. Ve složení vody s allantoinem se septonex neuvádí. Na stránkách Alpy je pouze varianta se septonexem.
Dobrý den Gentlemani,
tak je tu malá změna.... Inovované složení na codecheck :
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... toinem.pro
Dnes jsem jej upravil a dodal fotečku. Složení jsem opsal z úplně nové lahvičky.... Na tuto VPH mám zvláštní zážitky.... Jak jistě víte o několik postů jsem psal, že jsem se polil touto VPH. Dnes jsem dostal novou a co se nestalo. Dostal jsem ji od sestry. Té se v kapse bundy projevila netěsnost víčka... Tak dvě dávky VPH má v kapse.... Ale, že to je vůně
David
29.3 2015
Přidány odkazy na velké fotky:
http://1drv.ms/1BzrfAO
tak je tu malá změna.... Inovované složení na codecheck :
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... toinem.pro
Dnes jsem jej upravil a dodal fotečku. Složení jsem opsal z úplně nové lahvičky.... Na tuto VPH mám zvláštní zážitky.... Jak jistě víte o několik postů jsem psal, že jsem se polil touto VPH. Dnes jsem dostal novou a co se nestalo. Dostal jsem ji od sestry. Té se v kapse bundy projevila netěsnost víčka... Tak dvě dávky VPH má v kapse.... Ale, že to je vůně
David
29.3 2015
Přidány odkazy na velké fotky:
http://1drv.ms/1BzrfAO
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 29 bře 2015, 11:28, celkem upraveno 1 x.
David a jeho žiletky
Takže septonex už tam není?
Nebo jsem se o něm nikde nedočetl ?
Nebo jsem se o něm nikde nedočetl ?
V noci slyším i vousy růst
Ahoj lidi,
Alpa 378 se septonexem byla svého času u mě velice oblíbená. Po mém seznámení s budoucí manželkou jsem musel uznat, že existují i jiné vůně a dokonce lepší, nicméně mi tuhle Alpu tolerovala do okamžiku, než se mi ženuška vrátila z dámské jízdy s rozbitým kolenem. Při absenci jakékoliv jiné desinfekce doma jsem použil tuto VPH... s kombinací kartáčku na ruce, abych z odřeného kolene dostal i drobné kamínky. A od té doby má Alpa 378 se septonexem doma zákaz. Asi nějaká špatná vzpomínka nebo co....
Alpa 378 se septonexem byla svého času u mě velice oblíbená. Po mém seznámení s budoucí manželkou jsem musel uznat, že existují i jiné vůně a dokonce lepší, nicméně mi tuhle Alpu tolerovala do okamžiku, než se mi ženuška vrátila z dámské jízdy s rozbitým kolenem. Při absenci jakékoliv jiné desinfekce doma jsem použil tuto VPH... s kombinací kartáčku na ruce, abych z odřeného kolene dostal i drobné kamínky. A od té doby má Alpa 378 se septonexem doma zákaz. Asi nějaká špatná vzpomínka nebo co....
Ahoj Vousáči,
asi zaměnili septonex za ten Allantoin. Jinak nevím.
David
asi zaměnili septonex za ten Allantoin. Jinak nevím.
David
David a jeho žiletky