Štětka DM balea jezevec

... štětky, misky a jiné propriety...
Odpovědět
Radgost
admin

Re: Štětka DM balea jezevec

Příspěvek od Radgost »

Štětku už mám, zajímá mne to mýdlo.
Herwe

Příspěvek od Herwe »

No a já mohu prohlásit to samé. Po jednom použití je celá roztřepená, je celkem dost tvrdá a zdá se mi, že nejak divně smrdí :)
akorát ten stojánek se mi líbí. :mrgreen:
Herwe

Příspěvek od Herwe »

Radgost píše:Štětku už mám, zajímá mne to mýdlo.
To jako amatér s mýdly nemůžu dobře posoudit, ale mi nejak nesedí. Nedělal jsem pěnu podle vašeho návodu na fóru. Jen jsem klasicky nabral štětkou z kelímku a rozšlehal a pak nanesl na obličej a zdáa se mi jako z normálního mýdla....prostě nic moc.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Já si rád zaexperimentuji. :-)
agitatorX

Příspěvek od agitatorX »

Pánové, jste si jistí že se jedná o štětku z pravého jezevce? Měl jsem totiž možnost si ji prohlédnout, a nakonec jsem ji shledal ne o moc lepší než jsou běžné syntetické štětky. Nemluvě o tom že nejlevnější štětky z kance či jezevce se pohybují v rozmezí 300 - 500 korun. Popis onoho produktu byl navíc v němčině, z čehož jsem nebyl sto něco zjistit. Každopádně stojánek je jistě moc fajn.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj agitatorX,
vítám Tě mezi námi Břitevníky. Je dobře, že jsi sem přidal svůj poznatek se Štětkou DM balea jezevec. Též další kolegové zde vyjadřovali své názory a zkušenosti ohledně této štětky. Prvotní nadšení z dobré ceny vystřídala pozdější nepříliš spokojená zkušenost se stavem štětky. Z toho vyplývá, že asi bude lépe investovat o kousek více peněz a zakoupit ověřenou kvalitu. Přeji Ti pevnou ruku při holení a dobré ostří.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
agitatorX

Příspěvek od agitatorX »

..přesně toho jsem se obával.

Děkuji za milé přivítání a radu.
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Dobrý den,
zkusím přidat i já několik postřehů se štětkou Balea..
- štětiny nápadně tlusté (oproti Tweezer...)
- nestejnorodá tloušťka, některé jsou jako vlas, jiné jako lano
- už od prvního použití štětka pouští barvu (teď už čím dál méně)
- ten zápach (takový jako když se pálí umělé vlákno) taky časem slábne
- nicméně pěna se s tím dá vytvořit relativně slušná
- pouští štětiny 5-10 při každém holení
- při pokusu s opalováním štětin ohněm se chová jinak než jezevec (udělá černou kuličku a ta drží, z jezevce kulička odpadává - podobně jako z lidského vlasu)
- vše výše uvedené může být pouze kusová anomálie, ta Vaše se může chovat jinak :P
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Nevím sice, jestli je to pravý jezevec, ale je to nejměkčí štětka, jakou mám. Jen je potřeba jí potopit do vroucí vody ihned po nalití do umyvadla a nechat změknout. použil jsem jí asi 5krát, a je stále měkčí. Chlupy mi nepouští, jen se odlamují při šlehání pěny o hranu uvnitř misky od jogurtu Pierot takže jsem misku přestal používat a šlehám znovu v prázdné misce od Barbuchy :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
cynicc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cynicc »

Balea je prostě Balea - tím nechci vůbec hanit tuto firmu nebo jí dělat špatnou reklamu.
Myslím si a podle svých zkušeností si stojím za tím, že štětka spolu se stojánkem (geniální řešení sušení štětky) je asi to nejlepší co se dá od značky Balea koupit. Křémy a vody po holení krom vůně za moc nestojí. Ta štětka si myslím že je dobrá, měl jsem víc štětek a takhle je asi nejlepší co jsem měl, ještě v práci mám jednu asi stejně dobrou a to už si nepamatuji jaké značky je. Šetřím na pořádného jezevce - minule jsem jednoho viděl jak přebíhal silnici při průjezdem skrz Slavkovský les - pánové toho trefit tak máme celý fórum nový štětky :P
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Odpovědět

Zpět na „Pomůcky k holení“