Štětka DM balea jezevec
Re: Štětka DM balea jezevec
Štětku už mám, zajímá mne to mýdlo.
No a já mohu prohlásit to samé. Po jednom použití je celá roztřepená, je celkem dost tvrdá a zdá se mi, že nejak divně smrdí
akorát ten stojánek se mi líbí.
akorát ten stojánek se mi líbí.
To jako amatér s mýdly nemůžu dobře posoudit, ale mi nejak nesedí. Nedělal jsem pěnu podle vašeho návodu na fóru. Jen jsem klasicky nabral štětkou z kelímku a rozšlehal a pak nanesl na obličej a zdáa se mi jako z normálního mýdla....prostě nic moc.Radgost píše:Štětku už mám, zajímá mne to mýdlo.
Já si rád zaexperimentuji.
Pánové, jste si jistí že se jedná o štětku z pravého jezevce? Měl jsem totiž možnost si ji prohlédnout, a nakonec jsem ji shledal ne o moc lepší než jsou běžné syntetické štětky. Nemluvě o tom že nejlevnější štětky z kance či jezevce se pohybují v rozmezí 300 - 500 korun. Popis onoho produktu byl navíc v němčině, z čehož jsem nebyl sto něco zjistit. Každopádně stojánek je jistě moc fajn.
Ahoj agitatorX,
vítám Tě mezi námi Břitevníky. Je dobře, že jsi sem přidal svůj poznatek se Štětkou DM balea jezevec. Též další kolegové zde vyjadřovali své názory a zkušenosti ohledně této štětky. Prvotní nadšení z dobré ceny vystřídala pozdější nepříliš spokojená zkušenost se stavem štětky. Z toho vyplývá, že asi bude lépe investovat o kousek více peněz a zakoupit ověřenou kvalitu. Přeji Ti pevnou ruku při holení a dobré ostří.
vítám Tě mezi námi Břitevníky. Je dobře, že jsi sem přidal svůj poznatek se Štětkou DM balea jezevec. Též další kolegové zde vyjadřovali své názory a zkušenosti ohledně této štětky. Prvotní nadšení z dobré ceny vystřídala pozdější nepříliš spokojená zkušenost se stavem štětky. Z toho vyplývá, že asi bude lépe investovat o kousek více peněz a zakoupit ověřenou kvalitu. Přeji Ti pevnou ruku při holení a dobré ostří.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
..přesně toho jsem se obával.
Děkuji za milé přivítání a radu.
Děkuji za milé přivítání a radu.
Dobrý den,
zkusím přidat i já několik postřehů se štětkou Balea..
- štětiny nápadně tlusté (oproti Tweezer...)
- nestejnorodá tloušťka, některé jsou jako vlas, jiné jako lano
- už od prvního použití štětka pouští barvu (teď už čím dál méně)
- ten zápach (takový jako když se pálí umělé vlákno) taky časem slábne
- nicméně pěna se s tím dá vytvořit relativně slušná
- pouští štětiny 5-10 při každém holení
- při pokusu s opalováním štětin ohněm se chová jinak než jezevec (udělá černou kuličku a ta drží, z jezevce kulička odpadává - podobně jako z lidského vlasu)
- vše výše uvedené může být pouze kusová anomálie, ta Vaše se může chovat jinak
zkusím přidat i já několik postřehů se štětkou Balea..
- štětiny nápadně tlusté (oproti Tweezer...)
- nestejnorodá tloušťka, některé jsou jako vlas, jiné jako lano
- už od prvního použití štětka pouští barvu (teď už čím dál méně)
- ten zápach (takový jako když se pálí umělé vlákno) taky časem slábne
- nicméně pěna se s tím dá vytvořit relativně slušná
- pouští štětiny 5-10 při každém holení
- při pokusu s opalováním štětin ohněm se chová jinak než jezevec (udělá černou kuličku a ta drží, z jezevce kulička odpadává - podobně jako z lidského vlasu)
- vše výše uvedené může být pouze kusová anomálie, ta Vaše se může chovat jinak
Nevím sice, jestli je to pravý jezevec, ale je to nejměkčí štětka, jakou mám. Jen je potřeba jí potopit do vroucí vody ihned po nalití do umyvadla a nechat změknout. použil jsem jí asi 5krát, a je stále měkčí. Chlupy mi nepouští, jen se odlamují při šlehání pěny o hranu uvnitř misky od jogurtu Pierot takže jsem misku přestal používat a šlehám znovu v prázdné misce od Barbuchy
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Balea je prostě Balea - tím nechci vůbec hanit tuto firmu nebo jí dělat špatnou reklamu.
Myslím si a podle svých zkušeností si stojím za tím, že štětka spolu se stojánkem (geniální řešení sušení štětky) je asi to nejlepší co se dá od značky Balea koupit. Křémy a vody po holení krom vůně za moc nestojí. Ta štětka si myslím že je dobrá, měl jsem víc štětek a takhle je asi nejlepší co jsem měl, ještě v práci mám jednu asi stejně dobrou a to už si nepamatuji jaké značky je. Šetřím na pořádného jezevce - minule jsem jednoho viděl jak přebíhal silnici při průjezdem skrz Slavkovský les - pánové toho trefit tak máme celý fórum nový štětky
Myslím si a podle svých zkušeností si stojím za tím, že štětka spolu se stojánkem (geniální řešení sušení štětky) je asi to nejlepší co se dá od značky Balea koupit. Křémy a vody po holení krom vůně za moc nestojí. Ta štětka si myslím že je dobrá, měl jsem víc štětek a takhle je asi nejlepší co jsem měl, ještě v práci mám jednu asi stejně dobrou a to už si nepamatuji jaké značky je. Šetřím na pořádného jezevce - minule jsem jednoho viděl jak přebíhal silnici při průjezdem skrz Slavkovský les - pánové toho trefit tak máme celý fórum nový štětky
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!