Edwin Jagger DE87

...lidově bagry a kotvy.
jimirek
Donátor

Re: Edwin Jagger DE87

Příspěvek od jimirek »

a udelat z nutneho zla radost a poteseni prispeje ke zvyseni kvality zivota, o tom zadna,
tesit se na to, na co jsem se nikdy netesil, dobra volba 8-)
relka

Příspěvek od relka »

Slovak Boy píše:každá sekunda je drahá
..Dnešní doba není o moc dál, nežli jakákoliv jiná před ní. Zrychlení totiž málokdy znamená zkvalitnění. Ano, technologie se vyvíjejí podstatně rychleji nežli se dokáže měnit člověk. Ale že by dokázaly dát to štěstí které se na nás valí z každé reklamy...Nikdo vás nedokáže zastavit na "teď a tady". Jen každý sám to může, tak proč ne na dvacet minut při holení?..když se k vaší tváři blíží nechráněný břit a vy se soustředíte.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
ater
mistr brusič

Příspěvek od ater »

každá sekunda je drahá
Já jen dodám, že někdy je lepší příjemných 20 minut než 5 minut opruzu a pak 15 minut volna.
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

pan Verich to sice řekl jinak, ale když to přeneseme :

Čas strávený holením v koupelně se nepočítá ! :P
V noci slyším i vousy růst
formule99

Příspěvek od formule99 »

Zdravím,
díky jednomu z Vás očekávám každým dnem strojek Edwin Jagger DE87bl, imitace slonoviny. Vím, že to je asi v mých letech bláznovství, ale já se Vám na něj těším jak malej Jarda. Kdo ho máte, můžete o něm něco napsat? Třeba jak jste s ním spokojeni?

Abych nezapomněl, díky WIKINGU!!!!!!!!!!!!!!
Jsem rád, že ještě existují lidé jako Ty. ( Takových zde je určitě více )
Holení bagrem je pro mne novou vášní.
Slovak Boy

Příspěvek od Slovak Boy »

Ja mám to isté, ale v čiernom prevedení. Píšeš, akoby si bol na tešenie starý. Chlapi sa radi hrajú celý život, len každý má inú hračku. To som povedal manželke ešte pred svadbou, aby sa potom nečudovala.
Ak nemáš veľmi tvrdé fúzy, tak budeš s týmto strojčekom veľmi spokojný. Ak si sa ale doteraz holil len viacbriťákmi, môžeš byť z prvého holenia sklamaný. Nesmieš to vzdávať. Dodrž postupy, ktoré sú tu popísané. 3 minúty namočiť, hustou penou natrieť, chvíľku počkať, a pekne jemne sťahovať penu najprv po srsti, potom ešte raz atd. Veď vieš. A hlavne netlačiť a nerobiť hneď veľmi dlhé ťahy. Hladkaj sa tým ostrím a maj ticho v kúpeľni, aby si počul tú úrodu, čo budeš kosiť. Daj vedieť.
formule99

Příspěvek od formule99 »

Díky, do teď používám plasťák od Wilkinsona. Vousy mám asi normální. Ani tvrdý jak hřeby, ani měkký. Jaká je dle tebe agresivita. Očekávám zlatou střední cestu.
Slovak Boy

Keď sa aspoň trošku vieš oholiť Wilkinsonom, tak Edwin bude pre teba výborný. Ja som sa Wilkinsonom nedokázal oholiť a aj tak je Edwin pre mňa OK, hoci sa mi lepšie holí niečím agresívnejším. Prejsť z Willinsona na agresívny strojček by bolo rizkantné a po čase by si si ho aj tak kúpil. Určite si urobil dobre. Veď je to krásny strojček.
formule99

Příspěvek od formule99 »

Tak jsem se dnes poprvé oholil tímto strojkem. Do teď to byl, jak jsem psal, plastový od Wilkinsona. Včera mi díky Wikingovi přišel tento krasavec. Krom toho mi zároveň dorazil krém na holení a po holení od TOBS Santal. Strojek je výborný. Váha skvělá, tvar hlavy, prostě já jen zíral. Dostal jsem od Wikinga darem nějaké žiletky a mezi nima i Feather. No, jelikož jsem strojek neznal, netroufl jsem si ji tam dát a použil Derby. Oproti holení s Wilkinsonem je to jako jet po České a pak po Německé dálnici. I kůže si vyloženě chrochtala blahem a podráždění, které jsem předtím vždy měl a připisoval to svým dovednostem najednou nebylo. Strojek si sám říkal jak je potřeba přitlačit ( nebylo třeba dá se říct vůbec ) a mé nadšení bylo znát i po holení. Z koupelny jsem vycházel s připitomělým výrazem jako když má puberťák poprvé sex s holkou. Asi to všichni znáte. S krémem to bylo horší, ale o tom napíšu v jiné sekci. Co se strojku týká, jsem velmi, velmi, velmi spokojen a svým způsobem ukojen :lol: :lol: :lol: . Jelikož se jedná o model s napodobeninou slonové kosti, měl jsem obavy o to, zda namočený strojek nebude v rukách klouzat. Ani náhodou. Naschvál jsem ručku zašpinil i pěnou a také nic. v ruce sedí krásně.

Takže ještě jednou díky Wikingu za pomoc a ochotu. Teď si holení opravdu užívám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Slovak Boy

Krásne vyznanie. Teší ma, že si spokojný. Holíš sa každé ráno?
Odpovědět

Zpět na „Holící strojky“