Tak jsem se dnes podřezal.
Fakt nekecám, žiletkou na zápěstí.
No dobře, nepodřezal ale vypadalo to tak.
Po celodenním plahočení na zahradě jsem zamířil do koupelny bráti lázeň. Vzal jsem holení že při té příležitosti vyleštím obličej. Nějak se mi nechtělo do toho hraní s břitvou a tak jsem vzal žiletku. Klasický bagr neboli hrábě s kovovýma čelistma, žiletka téměř nová, tím myslím skoro nepoužitá. Ona je totiž stará asi 25 let, po dědovi mám pár balíčků Aster a dokonce nějaké ještě starší Gillette. Super kvalita, kam se hrabou ty dnešní. ale zpět k horroru. Ty hrábě se mi nějak smekly v ruce a já si břitěm přejel po zápěstí. Normálně by se asi nic moc nestalo ale žiletka byla ještě povolená takže břity víc vyčnívaly. No šlo to do živýho. Prostě řez šíře žiletky naplocho pod kůži. Ne hluboko ale je to tak 3-4 mm odkrojené.
Krerak jsem se zraČil...
Re: Krerak jsem se zraČil...
Takže ne Emo?
Dnes jsem se prvně holil klínovou břitvou - holení samotné dopadlo velmi dobře, ale proč to sem píšu.
Každý kdo se holí břitvou se někdy pořeže, že ano, nicméně mě se dnes podařilo pěkně říznout do NOSU.
Nechápu jak, ruka sebou škubla nebo co, podívám se do zrcadla a brada mi úžasem spadla na prsa.
Z nosu mi čůrkem tekla krev.
Začal jsem zběsile běhat po koupelně a hledat kamenec - samozřejmě jsem jej, když ho nejvíc potřebuji, nenašel.
Každý kdo se holí břitvou se někdy pořeže, že ano, nicméně mě se dnes podařilo pěkně říznout do NOSU.
Nechápu jak, ruka sebou škubla nebo co, podívám se do zrcadla a brada mi úžasem spadla na prsa.
Z nosu mi čůrkem tekla krev.
Začal jsem zběsile běhat po koupelně a hledat kamenec - samozřejmě jsem jej, když ho nejvíc potřebuji, nenašel.
Upřímné soustrastění Radgoste.
Kamenec k nenalezení - klasika - někdy mi připadá, že se věci umí schovávat schválně.
Břitvu jsi měl báječně nabroušenou, protože se Ti stalo to, že jsi říznutí uviděl a ne ucítil. To je právě znakem výborně nabroušené Břitvy. A hlavně - konečně nejsem sám, kdo má jizvu na nose
Zdravím, Petr.
Kamenec k nenalezení - klasika - někdy mi připadá, že se věci umí schovávat schválně.
Břitvu jsi měl báječně nabroušenou, protože se Ti stalo to, že jsi říznutí uviděl a ne ucítil. To je právě znakem výborně nabroušené Břitvy. A hlavně - konečně nejsem sám, kdo má jizvu na nose
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ktera cast nosu si to odskakala? Ja se obcas fiknu do prepazky mezi dirkami pri potirani kniru.
Do pravé části.
Mimochodem jsem teď googlil její pojmenování a musím konstatovat, že čeština pro tuto část těla nemám název.
Mimochodem jsem teď googlil její pojmenování a musím konstatovat, že čeština pro tuto část těla nemám název.
No nedalo mi to, hladal jsem, a našel - http://cs.wikipedia.org/wiki/Horn%C3%AD ... chac%C3%AD
Je to sice wiki takže neručím za přesnost, ale článek vypadá vcelku "odborně". Podle popisu je čerstvá jizvička v "pravám křídle nosu" že to ale zní divně
Je to sice wiki takže neručím za přesnost, ale článek vypadá vcelku "odborně". Podle popisu je čerstvá jizvička v "pravám křídle nosu" že to ale zní divně
Podle nosa poznas kosa
Taky jsem se jednou fiknul do nosu - na dovolený když jsme s rodinkou stanovali, ano vím přesně že to bylo v Jižních Čechách kousek od Stráže nad Nežárkou, pohodička idylka u ohníčku a já jako tatínek jsem začal ze dřeva vyřezávat panenky a panáčky a taky si udělal takovou dýmčičku ze dřeva, krásná práce až na to že jsem chtěl ten prach vyfouknout a asi mi pár bordýlků vletělo do oka, tak samozřejmě žejo jako frajírek jsem si to oko mnul zápěstím a v tý ruce pořád držel tu velkou Rambokudlu. No dopadlo to tak že jsem si těma vrchníma zubama (asi na ostnatej drát nebo na tvrdý rohlíky ta pilka nevím proč tam je ) tu nosní přepážku přefikl skoro celou. Chvíli nic a pak následoval takovej ten výkřik do zapadajícího slunce přes celou krajinu - podobně jako když Fantozzi tábořil. Od tý doby mám nosní dírky jak rodinný domky. Stanování čest ))
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Zdravím. Pánové také zažíváte někdy "řeznické" týdny? Na mě to čas od času přijde a trvá to vždy tak kolem toho týdne. Prostě každý den se pořežu. Sice nejsem žádný profesionál ale začátečník po téměř dvou letech taky ne. Neumím si to vysvětlit... Dnes čerstvá rána pod uchem...
Pravidlo sedmi P: Patřičný předběžný plánování, pomáhá předejít pořádnýmu průseru.