tak tam jsem se neptalpop101 píše:V Prostějově jsem před měsícem kupoval kamenec v DM na náměstí.Měli cestovní balení ve formě tyčinky.
Kamenec
Re: Kamenec
Při nejhorším ještě Olomouc... Někde to tam určitě mít budou.
Pánové kolegové jak jste na tom se spotřebou kamence? Já používám takové ty tyčinky a jelikož se mi to pořád někam ztrácelo tak jsem jich koupil 20 a teď i když někde na cestách nějaký nechám tak mám doma pořád slušnou zásobu. Já spotřebuji za rok asi tak dvě tyčinky... Jak jste šikovní vy?
Pánové kolegové jak jste na tom se spotřebou kamence? Já používám takové ty tyčinky a jelikož se mi to pořád někam ztrácelo tak jsem jich koupil 20 a teď i když někde na cestách nějaký nechám tak mám doma pořád slušnou zásobu. Já spotřebuji za rok asi tak dvě tyčinky... Jak jste šikovní vy?
Pravidlo sedmi P: Patřičný předběžný plánování, pomáhá předejít pořádnýmu průseru.
Tak já žiju na malým městě a sehnat kamenec překvapivě nebyl nejmenší problém. U nás jej vedou jak formě kvádříku, i jako tyčinku. Ale asi to bude tím malým městem, protože na dotaz o kamenec prodavačka hned odpověděla otázkou "Jistě, budete čistit střeva?"
Hold je tu víc zabíjaček než břitevníků
P.S. Mám teprve první tyčinku, a to něco přes půl roku. Holím se jen málo (cca 1x do týdne) a je už jí jen asi třetina. Nemůžu ale tvrdit že ji spotřebovávám ošetřením pleti, spíš mi přijde že mi ji "žere" vlhkost a zbytková voda po použití. Na bocích tyčinky rostou krystalky, mezi nimi hluboké rýhy a celkově se zmenšuje na průměru i když používám jen konec.
Hold je tu víc zabíjaček než břitevníků
P.S. Mám teprve první tyčinku, a to něco přes půl roku. Holím se jen málo (cca 1x do týdne) a je už jí jen asi třetina. Nemůžu ale tvrdit že ji spotřebovávám ošetřením pleti, spíš mi přijde že mi ji "žere" vlhkost a zbytková voda po použití. Na bocích tyčinky rostou krystalky, mezi nimi hluboké rýhy a celkově se zmenšuje na průměru i když používám jen konec.
No, já si koupím aspoň kostku, tu tyčinku stále lámu
Ja kamenec vubec nepouzivam. Kdyz jsem zacinal, tycinku jsem si koupil, ale nejak mi neprirostla k srdci.
Kostku mám už 3/4 roku a ubyla jen asi o milimetr na každou stranu. Používám hlavně jako antiperspirant, naštěstí se moc neořezávám
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
▼
▼ ▼
▼
▼ ▼
Tyčinka se mi vlhkostí zcela rozpadla. Používám prastarý zlomek a ten viditelně nemizí, až ho stratím, asi si koupím kostku.
Tyčinku mám na celý život. Používám ji jen když se říznu a to není zase tak často.
Já mám kostku už několik let a je zatím jen ohlazená a zakulacená na straně, kterou potírám pokožku po každém oholení a opláchnutí.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Já taky né, ale není tyčinka jako tyčinka. Ta rozpadlá byla nová koupená před měsícem a ten zlomek je asi taky z tyčinky, ale min půl století starý.