Kamenec

O veškeré další pánské kosmetice
Odpovědět
pcmani

Re: Kamenec

Příspěvek od pcmani »

pop101 píše:V Prostějově jsem před měsícem kupoval kamenec v DM na náměstí.Měli cestovní balení ve formě tyčinky.
tak tam jsem se neptal
propr

Příspěvek od propr »

Při nejhorším ještě Olomouc... Někde to tam určitě mít budou.

Pánové kolegové jak jste na tom se spotřebou kamence? Já používám takové ty tyčinky a jelikož se mi to pořád někam ztrácelo tak jsem jich koupil 20 a teď i když někde na cestách nějaký nechám tak mám doma pořád slušnou zásobu. Já spotřebuji za rok asi tak dvě tyčinky... Jak jste šikovní vy? :) :)
Pravidlo sedmi P: Patřičný předběžný plánování, pomáhá předejít pořádnýmu průseru.
Toulavej

Příspěvek od Toulavej »

Tak já žiju na malým městě a sehnat kamenec překvapivě nebyl nejmenší problém. U nás jej vedou jak formě kvádříku, i jako tyčinku. Ale asi to bude tím malým městem, protože na dotaz o kamenec prodavačka hned odpověděla otázkou "Jistě, budete čistit střeva?" :shock:
Hold je tu víc zabíjaček než břitevníků :D

P.S. Mám teprve první tyčinku, a to něco přes půl roku. Holím se jen málo (cca 1x do týdne) a je už jí jen asi třetina. Nemůžu ale tvrdit že ji spotřebovávám ošetřením pleti, spíš mi přijde že mi ji "žere" vlhkost a zbytková voda po použití. Na bocích tyčinky rostou krystalky, mezi nimi hluboké rýhy a celkově se zmenšuje na průměru i když používám jen konec.
Artifex

Příspěvek od Artifex »

No, já si koupím aspoň kostku, tu tyčinku stále lámu :(
sparq
brusič

Příspěvek od sparq »

Ja kamenec vubec nepouzivam. Kdyz jsem zacinal, tycinku jsem si koupil, ale nejak mi neprirostla k srdci.
Ssyx

Příspěvek od Ssyx »

Kostku mám už 3/4 roku a ubyla jen asi o milimetr na každou stranu. Používám hlavně jako antiperspirant, naštěstí se moc neořezávám :lol: :lol:
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
  ▼
▼ ▼
Zdeněk L.

Příspěvek od Zdeněk L. »

Tyčinka se mi vlhkostí zcela rozpadla. Používám prastarý zlomek a ten viditelně nemizí, až ho stratím, asi si koupím kostku.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Tyčinku mám na celý život. Používám ji jen když se říznu a to není zase tak často. :-)
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Já mám kostku už několik let a je zatím jen ohlazená a zakulacená na straně, kterou potírám pokožku po každém oholení a opláchnutí.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Zdeněk L.

Příspěvek od Zdeněk L. »

Já taky né, ale není tyčinka jako tyčinka. Ta rozpadlá byla nová koupená před měsícem a ten zlomek je asi taky z tyčinky, ale min půl století starý.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní kosmetika“