Mimopražská setkání

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Pedrosjan

Re: Mimopražská setkání

Příspěvek od Pedrosjan »

Tak dnešní setkání "Jihočeské" sekce proběhlo v přátelské atmosféře,tím i děkuji Liborovi a Vláďovi za účast,dojmy,sdělení zážitků a vůbec 8-) .PS:proběhlo zde i předání putovního balíčku-info zde viewtopic.php?f=36&t=2139&p=30537#p30537
MERKUR Solingen - 37 001
Libor

Příspěvek od Libor »

Vážení kolegové,
padly návrhy na další ČB setkání, opět v Klubu malých pivovarů, někdy v průběhu příštího týdne. Pište mi SZ nebo lépe na email: liborhejduk@email.cz požadavky na den, který by se vám nejvíc hodil, počítám opět začátek kolem šesté večer.
Domluvíme nejlepší možný termín a popř zamluvíme stůl.
Díky a těším se třeba i na nové kolegy
L.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Libor píše:Vážení kolegové,
padly návrhy na další ČB setkání, opět v Klubu malých pivovarů, někdy v průběhu příštího týdne. Pište mi SZ nebo lépe na email: liborhejduk@email.cz požadavky na den, který by se vám nejvíc hodil, počítám opět začátek kolem šesté večer.
Domluvíme nejlepší možný termín a popř zamluvíme stůl.
Díky a těším se třeba i na nové kolegy
L.
Poslal jsem ti Libore mail. 8-) Pedrosjan
MERKUR Solingen - 37 001
Libor

Příspěvek od Libor »

Krásný večer,
jelikož Pedrosjan psal, že tento týden nemůže a já nevím, jestli si psal soukromě s Vámi, tak ohlašuju, že setkání by se mohlo pořádat ne tento, ale až příští týden. Pokud by někdo chtěl se se mnou sejít dřív (žiletky, Vláďa a jeho strojek), tak se můžeme domluvit přes mail (SZ). Jinak pokud nechvátáte, tak bych počkal, až se sejdeme všichni, opět v KMP.
Samozřejmě jsou vítáni všichni, i ti, kdo nebyli minule.
Vousům zdar
Libor

Edit: PS: mám doma už 150 žiletek a velice rád se podělím. Vychází mi to na Perma sharp za 28 kč a Feather za 36 kč.
Libor

Příspěvek od Libor »

Ahoj kolegové, připomínám všem, především jihočechům a Budějčákům, těm, s kterými nejsem v kontaktu, že chystáme sraz. Opět mini večerní sraz, cca od šesti večer podle domluvy na časových možnostech kolegů. Kdo se bude chtít ještě přidat tak ať dá vědět. Konání odhadem druhá půlka června.
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“