Tak já jsem dnes obdržel strojek 6C. Už jsem byl také vyplašený, protože mi přišel papír, že mám něco na poště a čekal jsem, že to je od celníků.
Byl to přímo balíček se strojkem. Podle sledovacího čísla to šlo z US, ale na balíčku byl štítek i z Německa a žádné clo ani DPH jsem tedy neplatil.
Každopádně mám obavy až přijde Tčko, protože u něj mám ještě přihozen stojánek.Tak uvidíme, jestli i u něj to projde bez dodatečných poplatků.
Kickstarter - Rockwell Model T nastavitelný strojek
Re: Kickstarter - Rockwell Model T nastavitelný strojek
Gillette Super Adjustable(Black Handle Super Adjustable 1976),Rockwell 6C,Merkur Future,brzy Rockwell Model T Razor
Mýdlo:Klar Kabinett,Dusy kabinett
Po holení:Windsor,VPH"da Marco"
Žiletky:PermaSharp,Derby
GILLETTE FUSION pohřben a zapomenut.
@buritos:
A dostal si správnou verzi povrchové úpravy? Mnoho nových majitelů klade dotazy, zda mají správnou povrchovou úpravu. Při objednání variant Gunmetal se jim zdá strojek příliš světlý jako white chrome.
A dostal si správnou verzi povrchové úpravy? Mnoho nových majitelů klade dotazy, zda mají správnou povrchovou úpravu. Při objednání variant Gunmetal se jim zdá strojek příliš světlý jako white chrome.
Přesně tak.Taky se mi zdá verze Gunmetal moc světlá, myslel jsem, že bude tmavší.
Navíc první odšroubování šlo docela ztuha. Po snaze opět zašroubovat jsem uvízl v polovině závitu a nešlo se hnout ani na jednu stranu. Začal jsem se proklínat, že jsem to šrouboval křivě,ale tyčka vypadala rovná.
Stříknul jsem trochu WD. A potom vyšrouboval.
Trochu jsem si sjel závit, ale naštěstí ne dost, aby to významně narušilo nebo zhoršilo šroubování. Na vnitřním závitu ručky byl kus otřepu, ale netuším jestli tam byl už z výroby a při prvním odšroubování se dostal do závitu nebo jsem ten otřep způsobil já.
Doporučuji, a já blbec v návalu radosti neudělal, zkontrolovat po prvním odšroubování stav závitu.
Navíc první odšroubování šlo docela ztuha. Po snaze opět zašroubovat jsem uvízl v polovině závitu a nešlo se hnout ani na jednu stranu. Začal jsem se proklínat, že jsem to šrouboval křivě,ale tyčka vypadala rovná.
Stříknul jsem trochu WD. A potom vyšrouboval.
Trochu jsem si sjel závit, ale naštěstí ne dost, aby to významně narušilo nebo zhoršilo šroubování. Na vnitřním závitu ručky byl kus otřepu, ale netuším jestli tam byl už z výroby a při prvním odšroubování se dostal do závitu nebo jsem ten otřep způsobil já.
Doporučuji, a já blbec v návalu radosti neudělal, zkontrolovat po prvním odšroubování stav závitu.
Gillette Super Adjustable(Black Handle Super Adjustable 1976),Rockwell 6C,Merkur Future,brzy Rockwell Model T Razor
Kolik si dostal ke strojku žiletek? Na stránce kickstarter je psáno 30 ks, ale prý poskali v tomto kole tovnou 100 ks. A já blb jsem utratil ještě nějaký drobný za 10 ks, tak jsem zvědav kolik dostanu.
Naposledy upravil(a) vsezved dne 05 črc 2017, 11:46, celkem upraveno 1 x.
Mužbum a valentin75 ďakujem za info, včera som to dáko zbúchal, tak dúfam, že som im poslal všetko potrebné.
Tak colnica mi neprešla, lebo niečo im tam nesedí. Mne tam tiež toho viac nesedí, ale tak snažil som sa. Mám im napísať čestné vyhlásenie, čo je v balíku, len sranda je, že ani ja neviem čo presne tam je. A mám im tam napísať sumu vrátane poštovného. Z účtu mi stiahli 25$ za strojček + 61$ za príslušenstvo + 20$ poštovné. Mám do vyhlásenia napísať 106$ alebo suma má byť v EUR?
Tak to ti nezávidím. Určitě jim to napiš v měně, ve které si to kupoval. Oni si to připočítají. Jinak by si mohl mít další zpoždění a vysvětlování.
- valentin75
- Donátor
Napíš menu v ktorej si to platil,oni si to prepočítajú .Napíš celkovú sumu a potom to rozpíš na položky čo si objednával a že to má byť v balíku,ale čo tam je nevieš lebo si ho nevidel.Daj im tam aj telefonický kontakt,mne raz colníčka volala domov ,ale to bolo len raz,oni si radi dopisujú.Einherjer píše: ↑26 kvě 2017, 18:37 Tak colnica mi neprešla, lebo niečo im tam nesedí. Mne tam tiež toho viac nesedí, ale tak snažil som sa. Mám im napísať čestné vyhlásenie, čo je v balíku, len sranda je, že ani ja neviem čo presne tam je. A mám im tam napísať sumu vrátane poštovného. Z účtu mi stiahli 25$ za strojček + 61$ za príslušenstvo + 20$ poštovné. Mám do vyhlásenia napísať 106$ alebo suma má byť v EUR?
Napíš to takto :
Balík skladové č....
-Holiaci strojček- 25 USD
-Príslušenstvo ..aké..-61 USD
-Poštovné - 20 usd
-Spolu - 106 USD
Oni dakedy majú všetky informácie,ale chcú ich aj tak nanovo,odo mna chceli vela krát faktúru,a ked som im ju poslal tak taká istá bola v balíku.Ked som sa pýtal prečo to robia tak mi povedali že si to overujú.Alebo raz chceli čestné prehlásenie že to bolo platené v norskych korunách,lebo balík bol z Norska,ale na faktúre boli písané len koruny ale bez štátu.
Palo
Tak konečne mi prišlo z pošty, že tam mám balík a mám doplatiť 23,53€.