Průběh setkání v Mikulově (2009)

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
adrspach
mentor

Re: Průběh setkání v Mikulově

Příspěvek od adrspach »

Tak pane Mistr. Na zdravi a "Mnoga let tam mnog....." ;)
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Tak já už jsem také znovu zapojen do obchodního procesu, jen jsem se zdržel u přítelkyně ve štatlu a dom dorazil krátce před půlnocí. Ve čtyři jsem vstával a vypadám asi takhle :shock: Jen já mám ty vyvalený kukadla červený jak angorskej králík :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Dobrý den kolegové,
taktéž dovoltě i mně vyjádřit díky za skvěle zinscenované a provedené setkání.. Informace, které jsem získal, jsou nezaplatitelné.. A to nemluvě o osobních kontaktech.. Moc se těším na další.
Fuj, ani se mi do práce nechtělo..
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

...mi nemluv...
Už se zase vrtám v Greenu.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

A to si predstavte, ze si tam Petanek jeste uziva :mrgreen:
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

adrspach píše:A to si predstavte, ze si tam Petanek jeste uziva :mrgreen:
neprovokuj, nebo jedu za ním :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Nevyhrozuj. Kdyby jsi na to mel odvahu uz by jsi jel. Boji se boji kis kis :lol:
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Jo a pokud me chces zaskrtit tak muzu jen rici "Nechytil Zipino nechytil" :lol:
meliss2a
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meliss2a »

zdravím všechny, i ty, co se víkendu neúčastnili a tím o hodně přišli 8-) i já posílám své díky - za vědomosti, nové zážitky a zkušenosti nejen s břitvou a i za ten báječný guláš :mrgreen:
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Vážení a milí.
Po dlouhém cestování po vlastech sousedních i našich, jsme dorazili domů a konečně jsem se dostal sem abychom mohli přidat své poděkování. Moc děkujme Edímu a všem kdo se podíleli na tomto nádherném, milém a perfektním setkání. Taky moc díky Edímu za vynikající vínečko - jejda to se nádherně sosá. PribaZdendovi díky za trpělivost při holení, protože tak mohlo vzniknout názorné video jak Edí krásně holí. Radgostovi a Artifexovi za doplnění všeho do tohoto fora, všem děvčatům, Pavle, Melise, Barunce a Jituš, za to jak svou přítomností rozzářily naše setkání, Radyxovi za pokochání se krásnými zbraněmi a Zipínovi za velmi pohodlné spaní - protože nám el. pumpou nafoukal nekonečně velkou matračku a za střelbu z Mosina. Tak, určitě jsem toho spoustu zapomněl, popletl a pomíchal. Zároveň všem dohromady za možnost se pokochat velkou sbírkou Břitev a nádherného příslušenství. Prohlašuji tímto, že

BŘITEVNÍCI SOBĚ - JSOU FANTASTICKÁ SPOLEČNOST.
Jsme s Jituš moc rádi, že jsme se s Vámi všemi setkali, mohli si osobně popovídat. Zažili jsme s Vámi krásné chvíle pohody, milého povídání, vášnivé střelby, vynikajícího jídla a dobrého vínečka a poučného povídání okolo Břitev. Skutečně zážitky na celý život. Zůstali jsme na střelnici až do úterý. V pondělí ráno jsme se probudili a kolem bylo prázdno a ticho, (ani cikáda neřvala jako kráva) prostě smutno. Naštěstí dopoledne přijel Edí s rodinou a opět bylo veselo. Baštili jsme guláš, popíjeli vínečko, odpočívali, zase jsme si zastříleli a vzpomínali na všechny kdo museli do práce a do noci jsme si vychutnávali jak je život nádherný. Když jsme se v úterý loučili s místem setkání s Vámi a poté se loučili i s Edím a jeho rodinou, bylo nám moc smutno. Jedinou útěchou bylo vědomí, že se zase všichni ve zdraví setkáme a celou tu krásu zase prožijeme.
Zdravíme Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“