Razor Master - Finska mydla na holeni
Re: Razor Master - Finska mydla na holeni
Dobrý nápad, hlásím se mezi zájemce o pizzu.
Tož ,též bych si zobnul
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Gentlemani,
zalozte prosim nekdo kdo se toho ujme v sekci "Skupinove nakupy" nakup tohoto mydla, ja tam ty posledni 3 prispevky odtud presunu. Tady to prosim dale NERESTE. Tady pak napiste jak jste byli spokojeni atd..
PROSIM POZOR: Nez zde kdokoliv bude resit nakup z Finska atd.. Jen podotknu ze jako britevnici mame slevu na www.luxusni-holeni.cz a tudiz to tam vyjde opravdu levneji nez kdekoliv jinde.
Dekuji za pozornost...
zalozte prosim nekdo kdo se toho ujme v sekci "Skupinove nakupy" nakup tohoto mydla, ja tam ty posledni 3 prispevky odtud presunu. Tady to prosim dale NERESTE. Tady pak napiste jak jste byli spokojeni atd..
PROSIM POZOR: Nez zde kdokoliv bude resit nakup z Finska atd.. Jen podotknu ze jako britevnici mame slevu na www.luxusni-holeni.cz a tudiz to tam vyjde opravdu levneji nez kdekoliv jinde.
Dekuji za pozornost...
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ochutnávková akce se zatím nerozjela, a tak jsem při nedávné návštěvě Olomouce neodolal a zašel do prodejny Luxusního holení očichat celou jejich nabídku mýdel Razor Master. Nakonec jsem si k vlastnímu překvapení odnesl Daichi, které podle popisu nebylo mým favoritem - vůni zázvoru i bergamotu mám rád, ale trochu jsem se bál, aby dohromady nebyla moc sladká. Opak je pravdou - dominantní dojem z té vůně je suchý, skoro bych řekl až dřevitý. Nevím, jestli výrobce takhle umně začaroval jen se zázvorem a bergamotem, nebo je tam složek víc, každopádně výsledek je geniální. A vůbec, z těch osmi očichaných druhů mýdel bych si z fleku odnesl každé, nebylo tam žádné, které by mi nesedlo.
A i další používání potvrzuje předchozí zkušenosti - z žádného jiného mýdla se mi zatím nepodařilo tak snadno vyšlehat tak hustou a bohatou pěnu. I holení je pak báječné. Nebyl bych tomu věřil, ale mí dosavadní favorité, dvě mýdla od Stirlingu, začala trochu zahálet a většinou raději sáhnu po Razor Masteru.
A i další používání potvrzuje předchozí zkušenosti - z žádného jiného mýdla se mi zatím nepodařilo tak snadno vyšlehat tak hustou a bohatou pěnu. I holení je pak báječné. Nebyl bych tomu věřil, ale mí dosavadní favorité, dvě mýdla od Stirlingu, začala trochu zahálet a většinou raději sáhnu po Razor Masteru.
Tož jak chlapi,uděláme tu ochutnávku ? Myslím,že pokud by se nás pár sešlo /4-5lidí/,tak by se dalo koupit všech 8 mýdel a rozdělit.Co Ty na to Pike ?Pike píše:Ochutnávková akce se zatím nerozjela,
Omlouvám se Radgostovi,když tak to tu pár dní nech a pokud by se to někam pohnulo,nebráním se přesunu do společných objednávek,v opačném případě to smaž,dík.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Teda gentlemani vy jste nedočkaví. Rád bych se přidal, ale váhám. Momentálné zkouším balíček a první mýdlo bylo mýdlo Juha. Vyskytl se mi problém. Při prvním namydlení mne mýdlo pálilo. Vše ostatní obstálo na 1 až 1-. Mýdlo je na čistě přírodní bázi a tak toto negativum přikládám alergii která mne v tomto ročním období trápí nejvíce a přeci jen mám podrážděný nos a celkově kůži v okolí. Odeberu ještě vzoreček a zkusím až se alergie umoudří, do té doby do kooperace nejdu.
Edit:
Dnes jsem použil mýdlo Juha podruhé. Sáhl jsem mezi vzorečky odebrané z balíčku a náhodně vybral jedno mýdlo. Po oholení jsem teprve studoval co jsem to vlastně zvolil. Trochu mýdla jsem namačkal na dno misky a zakápl vodou. Po sprše jsem vyndal z vody namočeného jezevce a pořádně ocákal. Štětka ponořená do misky vysála část vody s rozpuštěným mýdlem ale mnoho vody nepobrala. Myslel jsem, že je zle, že bude vody příliš. Začal jsem kroužit v misce a rychle se tvořila pěna s velkými bublinami, pěna se rychle zahusťovala a ani ne za 2 minuty jsem našlehal tolik husté pěny jako ještě nikdy. Oholení Parker 89R s Perma sharp bylo perfektní a ještě mi zbylo mýdla tak na 3 dùkladná oholení. (Oproti prvnímu holení jsem před holením nebyl podrážděn alergií).
Mýdlo Juha mohu vřele doporučit, je perfektní, vůně mi přijde jako nevtíravá, celkem příjemná, rozhodně ne nepříjemná.
Edit:
Dnes jsem použil mýdlo Juha podruhé. Sáhl jsem mezi vzorečky odebrané z balíčku a náhodně vybral jedno mýdlo. Po oholení jsem teprve studoval co jsem to vlastně zvolil. Trochu mýdla jsem namačkal na dno misky a zakápl vodou. Po sprše jsem vyndal z vody namočeného jezevce a pořádně ocákal. Štětka ponořená do misky vysála část vody s rozpuštěným mýdlem ale mnoho vody nepobrala. Myslel jsem, že je zle, že bude vody příliš. Začal jsem kroužit v misce a rychle se tvořila pěna s velkými bublinami, pěna se rychle zahusťovala a ani ne za 2 minuty jsem našlehal tolik husté pěny jako ještě nikdy. Oholení Parker 89R s Perma sharp bylo perfektní a ještě mi zbylo mýdla tak na 3 dùkladná oholení. (Oproti prvnímu holení jsem před holením nebyl podrážděn alergií).
Mýdlo Juha mohu vřele doporučit, je perfektní, vůně mi přijde jako nevtíravá, celkem příjemná, rozhodně ne nepříjemná.
Díky společnému nákupu jsem otestoval většinu ze sortimentu mýdel Razor Master. Všechna mýdla mají výborné holící vlastnosti a netypickou vůni. Pokud sáhnu na slepo do zásoby všemožných vzorečků mýdel. Po očichání bezpečně poznám mýdla tohoto výrobce. Všechna mají typickou řekl bych podobnou vůni. Dokonce je mezi sebou ani bezpečně nerozeznám. Jsem schopen identifikovat Oskar, který je mi nejbližší a poznám i nejvíce vonící Toivo. U tohoto mýdla mi po oholení přijde že již nevoním a po smíchání s VPH da Marco vytvoří nevšední vůni, ba ani žena si nestěžovala.
Všechna mýdla se výborně rozdělávají i v naší železité vodě. Pokud to přeženu s vodou, tak se vše dá zachránit delší dobou šlehání.
Pozor ale na množství vody při holení břitvou. Pokud je vody příliš, tak se břitvou špatně holí. Pěna je sice s malými póry, ale je přemokřená a nepřilne dobře na obličej a břitva zadrhává. U strojku s tím problém nemám, ikdyž při nanášení mi je jasné, že to není ono.
Všechna mýdla Razor Master se svojí konzistencí hodně přibližují krému a někdy se při strouhání začnou rozpadat. Poté je lepší kousek namáčknout na dno misky.
Spotřebu nedokážu posoudit, protože mýdly nikdy příliš nešetřím. Raději dám mýdla přebytek, než nedostatečné množství a poté mýdlo přidávat.
Za mne spokojenost a ke všem mýdlům Razor Master se rád vracím pro svojí netypickou, ale příjemnou vůni. Konkrétní výběr mýdla Razor Master volím spíše jako loterii.
Všechna mýdla se výborně rozdělávají i v naší železité vodě. Pokud to přeženu s vodou, tak se vše dá zachránit delší dobou šlehání.
Pozor ale na množství vody při holení břitvou. Pokud je vody příliš, tak se břitvou špatně holí. Pěna je sice s malými póry, ale je přemokřená a nepřilne dobře na obličej a břitva zadrhává. U strojku s tím problém nemám, ikdyž při nanášení mi je jasné, že to není ono.
Všechna mýdla Razor Master se svojí konzistencí hodně přibližují krému a někdy se při strouhání začnou rozpadat. Poté je lepší kousek namáčknout na dno misky.
Spotřebu nedokážu posoudit, protože mýdly nikdy příliš nešetřím. Raději dám mýdla přebytek, než nedostatečné množství a poté mýdlo přidávat.
Za mne spokojenost a ke všem mýdlům Razor Master se rád vracím pro svojí netypickou, ale příjemnou vůni. Konkrétní výběr mýdla Razor Master volím spíše jako loterii.
- LukasSimir
Rád bych napsal svoji zkušenost s mýdlem Razor Master Santtu.
Mýdlo je měkčí a lehce jsem ho dostal do krabičky z papírového obalu. Miluji vůni santal a toto mýdlo je opravdu velmi velmi voňavé. Dokonce mi přijde, že je ještě nějakou dobu cítit z tváře (i po aplikaci VPH).
Tvorba pěny velmi rychlá (já rozdělávám pěnu přímo na tváři). Holící vlastnosti perfektní. Lepší je pěnu na tváři alespoň minutku dvě ponechat pro lepší změkčení.
Pocitově mi pěna přišla jakoby hebká a hřejivá. Opravdu zvláštní příjemný pocit (ve spojení s vůní prima )
Po oholení tvář příjemná a nevysušená. Po týdnu používání žádná alergická reakce, pupínky...
Všem, kdo mají rádi santalovou vůni rozhodně doporučuji
Mýdlo je měkčí a lehce jsem ho dostal do krabičky z papírového obalu. Miluji vůni santal a toto mýdlo je opravdu velmi velmi voňavé. Dokonce mi přijde, že je ještě nějakou dobu cítit z tváře (i po aplikaci VPH).
Tvorba pěny velmi rychlá (já rozdělávám pěnu přímo na tváři). Holící vlastnosti perfektní. Lepší je pěnu na tváři alespoň minutku dvě ponechat pro lepší změkčení.
Pocitově mi pěna přišla jakoby hebká a hřejivá. Opravdu zvláštní příjemný pocit (ve spojení s vůní prima )
Po oholení tvář příjemná a nevysušená. Po týdnu používání žádná alergická reakce, pupínky...
Všem, kdo mají rádi santalovou vůni rozhodně doporučuji
-
Zdravím všechny břitevníky,
jen bych rád upozornil na limitovanou edici mýdla Razormaster - Sauli, které nám přišlo v pátek. Toto mýdlo bylo vydané
k příležitosti 100 let nezávislosti Finska a je vyrobené v počtu 1000 ks:
https://www.luxusni-holeni.cz/detail/ra ... na-holeni/
Vůně je označená jako Winter Coffee, voní to hodně po kávě a s lehkým nádechem whisky.
Každé mýdlo je očíslované, v případě zájmu lze i zvolit číslo 320-335.
Na mýdlo platí samozřejmě sleva pro břitevníky.
jen bych rád upozornil na limitovanou edici mýdla Razormaster - Sauli, které nám přišlo v pátek. Toto mýdlo bylo vydané
Vůně je označená jako Winter Coffee, voní to hodně po kávě a s lehkým nádechem whisky.
Zdravím, dnes mi toto mýdlo přišlo. Nikdy jsem neměl Razor Master a chtěl jsem se zeptat jestli má takto vypadat jako je na obrázku? Připadá mi jako staré prošlé, drolí se Sice voní aĺe zdá se mi to nějaký divný. Měl jsem mýdlo Kent to bylo krásné bílé, tvrdé. https://ladber.rajce.idnes.cz/mydlo/luxusni-holeni píše: ↑13 úno 2018, 13:20 Zdravím všechny břitevníky,
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS