Další termín je v sobotu 21. 3. 20.
Zatím nikdo nepřihlášen.
EDIT: oprava data na sobotu 21. 3.
Workshopy broušení břitvy pro začátečníky
Re: Workshopy broušení břitvy pro začátečníky
Radgoste,
díky za nabídku termínu. Loňský jarní termín mi nesednul, ale letos by to klapne. Takže hlásím se na sobotu 21.3.2020 nebo pátek 20.3.2020? Pátek pro mne není OK. Prosím o upřesnění.
Kámen grit 1000 mám.
Beskyd
díky za nabídku termínu. Loňský jarní termín mi nesednul, ale letos by to klapne. Takže hlásím se na sobotu 21.3.2020 nebo pátek 20.3.2020? Pátek pro mne není OK. Prosím o upřesnění.
Kámen grit 1000 mám.
Beskyd
Koncem tohoto nebo začátkem roku 2021 uspořádám další kurz broušení břitvy pro začátečníky.
Uvidíme co nám Covid-19 dovolí.
Uvidíme co nám Covid-19 dovolí.
Radgost: Rád bych se stavil, ale z Kladna to mám poněkud z ruky.
Zipíno, prosím, stále tvá nabídka trvá? Mám jednu starou břitvu "na hraní" - Solingen INTRAMO, přírodní kámen 2000 a novou břitvu BOKER. S kterou bych potřeboval pomoci.
Máte někdo zkušenosti s fy. "Ostré břitvy"? Měli by být od Olomouce a přímo nabízí kurz broušení břitev.
Zipíno, prosím, stále tvá nabídka trvá? Mám jednu starou břitvu "na hraní" - Solingen INTRAMO, přírodní kámen 2000 a novou břitvu BOKER. S kterou bych potřeboval pomoci.
Máte někdo zkušenosti s fy. "Ostré břitvy"? Měli by být od Olomouce a přímo nabízí kurz broušení břitev.
Bohužel vzhledem k nedostatku volného času musím nabídku na konání workshopů ukončit.