Zdravím, prosím o jedno lůžko nadstandart pá - ne.
Letos by to mělo klapnout.
XIII. setkání břitevníků - 2019
Re: Jarní setkání Břitevníků 2019
Ahoj, je škoda, že se letos neuvidíme, snad to vyjde příště.valentin75 píše: ↑07 bře 2019, 09:32 Je mi ľúto ale tento rok na zraz nedorazím .
Čas mám ale nemám sa tam ako dopraviť
tak vám prajem aspoň príjemne strávený
víkend.
S pozdravom
Palo
Dobrý den pánové,
hlásím že dorazím, jenom budu bydlet kousek vedle u rodiny. V kolik se asi v pátek scházíte, jestli mi stojí za to vzít si na pátek dovolenou?
Co zvyknete brát sebou. mam v planu vzít sebou břitvy, kameny, váham nad bagry, žiletkami a kosmetikou kolem holení.
Dík za radu nováčkovi.
Moc se na vás těším.
Ivan
hlásím že dorazím, jenom budu bydlet kousek vedle u rodiny. V kolik se asi v pátek scházíte, jestli mi stojí za to vzít si na pátek dovolenou?
Co zvyknete brát sebou. mam v planu vzít sebou břitvy, kameny, váham nad bagry, žiletkami a kosmetikou kolem holení.
Dík za radu nováčkovi.
Moc se na vás těším.
Ivan
V pátek se začínáme scházet po 15. hodině. Břitvy a kameny sebou, zbytek už je na tobě, jestli chceš přivézt.
Počítám,že dorazím kolem poledne a pokud si budeš chtít něco vyzkoušet,tak pro mě by bylo v 15h pozdě.I u Toma v jeho brusičske školce brousíme celý den a někdy i to je málo.Kazdy ať se rozhodne sám,kolik se chce naučit.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Re: XIII. setkání břitevníků - 2019
Zdravím dámy a pánové,
ze stran úhrady nutných nákladů spojených s účastí na setkání se to má následovně :
1. peníze se posílají předem na číslo účtu uvedené v úvodu. Pro jistotu : 1341096033/0800. Nutné uvést do zprávy od koho jsou (nick z fóra)!! Opakuji: nutné uvést do zprávy pro příjemce, od koho peníze jsou!
2. částky jsou jednoduché a to následující : účast pátek-neděle 800 Kč, jinak účast za 1 den 300 Kč.
3. v ceně zahrnuto : pronájem areálu a nějaké ty pochutiny (víno, vdolečky). Jídlo (snídaně, obědy, večeře) ani letos žádné nejsou, každý se stravuje sám. V okolí (do 4km) je přehršel mini/supermarketů.
4. má-li někdo zájem o "nadstandardní" lůžko, připlácí za každou noc 100 Kč. Za "obyčejné lůžko" (půdní prostor, betonová zem) se neplatí nic. Možnost spát i venku "na luftu" ve stanu nebo "jen tak". Ponechám na uvážení každého..
5. zaslané peníze jsou brány jako nevratná záloha a každý souhlasí s tímto zněním.
6. kolegové ze Slovenska, ozvěte se, domluvíme se na možné alternativě úhrady.
7. částky úhrad nákladů jsou rozpočteny podle přihlášených účastníků. Dorazí-li nižší než přihlášený počet účastníků, může se stát, že bude nutno lehce navýšit úhradu.
PS : jakékoli dotazy stran této záležitosti pište prosím do SZ.
Mushroom
ze stran úhrady nutných nákladů spojených s účastí na setkání se to má následovně :
1. peníze se posílají předem na číslo účtu uvedené v úvodu. Pro jistotu : 1341096033/0800. Nutné uvést do zprávy od koho jsou (nick z fóra)!! Opakuji: nutné uvést do zprávy pro příjemce, od koho peníze jsou!
2. částky jsou jednoduché a to následující : účast pátek-neděle 800 Kč, jinak účast za 1 den 300 Kč.
3. v ceně zahrnuto : pronájem areálu a nějaké ty pochutiny (víno, vdolečky). Jídlo (snídaně, obědy, večeře) ani letos žádné nejsou, každý se stravuje sám. V okolí (do 4km) je přehršel mini/supermarketů.
4. má-li někdo zájem o "nadstandardní" lůžko, připlácí za každou noc 100 Kč. Za "obyčejné lůžko" (půdní prostor, betonová zem) se neplatí nic. Možnost spát i venku "na luftu" ve stanu nebo "jen tak". Ponechám na uvážení každého..
5. zaslané peníze jsou brány jako nevratná záloha a každý souhlasí s tímto zněním.
6. kolegové ze Slovenska, ozvěte se, domluvíme se na možné alternativě úhrady.
7. částky úhrad nákladů jsou rozpočteny podle přihlášených účastníků. Dorazí-li nižší než přihlášený počet účastníků, může se stát, že bude nutno lehce navýšit úhradu.
PS : jakékoli dotazy stran této záležitosti pište prosím do SZ.
Mushroom
Nazdar, dá sa prísť skôr cca 10 - 11 ako po iné roky, bude už otvorené? Idem skôr, lebo som si nechal poslať na poštu v Ostrohu nejaké balíky a zatvárajú 10.30.
Dík za info.
Väčšina sa väčšinou mýli. U mě dobrý.
Ahoj Ryžo,
měl bych tam být kolem té 11.hodiny. Kolegové budou zřejmě pryč.
Jinak pošta v Ostrohu má taky od 13:30 do 17
Mushroom
měl bych tam být kolem té 11.hodiny. Kolegové budou zřejmě pryč.
Jinak pošta v Ostrohu má taky od 13:30 do 17
Mushroom
Dík Mushroome,
budem Ťa smädno očakávať.
Ryžo.
budem Ťa smädno očakávať.
Ryžo.
Väčšina sa väčšinou mýli. U mě dobrý.
For Mushroom
Pro jednodenní účast v pátek odpoledne bez přespání platí cena 100,-Kč z úvodu tohoto tématu nebo 300,-Kč? Díky
Pro jednodenní účast v pátek odpoledne bez přespání platí cena 100,-Kč z úvodu tohoto tématu nebo 300,-Kč? Díky
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."