Prosím kolegy, kteří se ještě nevyjádřili o hlasování v anketě.
viewtopic.php?f=24&t=3350
XIV. setkání břitevníků - květen 2020 zrušeno (COVID-19)
Re: XIV. setkání břitevníků - 2020
Ahojky ve spolek,
jsem tu prvně a líbí se mi možnost setkávání břitevníků (i když je to letos nahnuté). Je možné a celkem běžné, aby se setkání účastnily i ženy (i když břitvu samy nepoužívají)?
jsem tu prvně a líbí se mi možnost setkávání břitevníků (i když je to letos nahnuté). Je možné a celkem běžné, aby se setkání účastnily i ženy (i když břitvu samy nepoužívají)?
Celá léta jsme se scházeli a naše půvabné polovičky nás vždy dle svých možností doprovázely a není důvod to nijak měnit.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
@BigJoe
Ahoj a vítej ve světě břitevníků. Jak již řekl Petr, na setkání mezi nás jezdí i ženy, přesněji naše něžnější polovičky. Má žena sice tomuto způsobu zábavy sama neholduje, ale za to mne v mém koníčku toleruje a podporuje.
Až to situace dovolí a budeme mít další setkání břitevníků, rádi tě poznáme.
Ahoj a vítej ve světě břitevníků. Jak již řekl Petr, na setkání mezi nás jezdí i ženy, přesněji naše něžnější polovičky. Má žena sice tomuto způsobu zábavy sama neholduje, ale za to mne v mém koníčku toleruje a podporuje.
Až to situace dovolí a budeme mít další setkání břitevníků, rádi tě poznáme.
Výborně, díky.
Propadli jsme kouzlu Břitev oba a na případné setkání moc rádi přijedeme
Doma jsou zatím první tři kousky a věřím tomu, že časem přibudou i další
Propadli jsme kouzlu Břitev oba a na případné setkání moc rádi přijedeme
Doma jsou zatím první tři kousky a věřím tomu, že časem přibudou i další
Zdravím vás všechny.Řekl bych že to vypadá perfiš a těším se že vás uvidím a poznám.Dojedu pravděpodobně na otočku:-)ale taky se může stát že na noc.Každopádně se velice těším.
David.
Ivoš= přezdívka:-):-):-)
ps:je škoda že tam nebude PetrS......chjo.
Coooo Péťo?:-)?
David.
Ivoš= přezdívka:-):-):-)
ps:je škoda že tam nebude PetrS......chjo.
Coooo Péťo?:-)?
Upozorňuji, že květnové setkání bylo zrušeno a zřejmě bude přesunuto na říjen tohoto roku.
Re: XIV. setkání břitevníků - květen 2020
Vyšší moc nám určila, že květnové setkání nebude a to říjnové je zatím jen vroucím přáním.
My s Jituš na setkání nepřijedeme. Ne že bychom nechtěli, ale ne všechno je v mé moci zvládnout a tak se musím přizpůsobit a přijímat co život přináší...
My s Jituš na setkání nepřijedeme. Ne že bychom nechtěli, ale ne všechno je v mé moci zvládnout a tak se musím přizpůsobit a přijímat co život přináší...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: XIV. setkání břitevníků - květen 2020 ZRUŠENO
Takže letošní setkání definitivně zrušeno.