No jo aspoň je to takové barevnější...
Snad finance vyjdou a do konce prázdnin pořídím...
No ještě se porozhlédnu po bazarech bo novou jsem ve městě nesehnal... a přes net se mi to moc nechce objednávat chci si to přece jen trochu osahat
Koupě první břitvy
Re: Koupě první břitvy
Příteli, já si s Břitvou začal v 19 , takže "magor" jsi v mezích normy
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
▼
▼ ▼
▼
▼ ▼
První břitvu jsem dostal od dědy v 17 letech a pod jeho dozorem ji poprvé použil. Děda konstatoval. že jsem
kopyto a ze mě nic pořádnýho nebude. Asi měl pravdu, ale s jeho břitvou Maixnerem se s přestávkami holím
už 37 let. Byla mojí první.
kopyto a ze mě nic pořádnýho nebude. Asi měl pravdu, ale s jeho břitvou Maixnerem se s přestávkami holím
Tak to gratuluji...mons píše:První břitvu jsem dostal od dědy v 17 letech a pod jeho dozorem ji poprvé použil. Děda konstatoval. že jsem
Tak koupě se trošku posouvá... jsou primárnější finanční záležitosti, ale koupím slibuju!
ja jsem si objednal sice z netu, ale za to v dobre stavu, kdyztak do das do opravy k "PetrS"
- pr. na aukru 100-500, staci pro zacatek
- pr. na aukru 100-500, staci pro zacatek
Bohatství je jako moucha. Někdy na orchideji – někdy na hnoji.
No je fakt, že když to člověka nechytne rychle, tak těch pár stovek ho tolik nebolí...
-
- Kontaktovat uživatele:
no ale na Aukru jsem už několikrát narazil na "bratříčky" co falešně přihazují aby zvedli cenu...
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Ano, v poslední době je to na aukru běžné.
Bohužel týmu aukra je to úplně jedno a nehodlá s tím nic dělat.
Bohužel týmu aukra je to úplně jedno a nehodlá s tím nic dělat.
jo..někdy je dobré projet těmto přihazovačům profil a podívat se, co už mají za sebou. Některý nick je vyloženě účelový a majitel by za tu dobu co funguje musel mít nějaký ten obchod už uzavřený..Ale pokud to jsou kamarádíčci....
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.