Mě to také problém nedělá.. ,také skoro se mi zdá,že tento přehled je lepší...Uton píše:No všem se člověk nikdy nezavděčí. Mě osobně se nové prostředí líbí. Dokonce bych řekl, že je to i přehlednější, barva je daleko příjemnější pro oči a na ostatní si časem určitě rád zvyknu.
Já dávám palec na horu a děkuji, už to chtělo změnu. .
Změny na fóru
Re: Změny na fóru
MERKUR Solingen - 37 001
Škoda že stará podoba končí, tato mi přijde nějaká moc strakatá. Co se ale dá dělat, pokrok nezastavíš.
Kam zmizelo logo?
Taky se mi vic libil predchozi vzhled. Tento mi prijde ponekud neprehledny a neuhledny.
Vzhledem k k blížícímu se konci podpory předcházejícího stylu fóra hledám nějaký nový.
Tento bude ba fóru dočasně.
Logo později vložím.
Pokud máte nějaký návrh na phpbb styl, který by jste chtěli mít na tomto fóru, návrhům se nebráním.
Tento bude ba fóru dočasně.
Logo později vložím.
Pokud máte nějaký návrh na phpbb styl, který by jste chtěli mít na tomto fóru, návrhům se nebráním.
Můj problém je stereotyp, tak že dokud se mi nový vzhled stránek nedostane pod kůži, budu se tvářit divně..a když by se to vrátilo ke starému a já si musel znovu zvykat...budu brblat zase Asi tak
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Jsem též takový ten co změny příliš nemusí. Dnes se na chvíli forum vrátilo do původní podoby a já jásal, že se to podařilo vrátit do původního stavu - marně. ovšem bude-li nový styl potřebný a nevyhnutný, budu se učit jej používat abych se mohl účastnit našeho krásného fora.
Každopádně moc Ti díky Radgoste za všechnu práci, starosti a tu obrovskou spoustu času, který věnuješ tomu, aby zde vše krásně fungovalo.
Zdravím, Petr.
Každopádně moc Ti díky Radgoste za všechnu práci, starosti a tu obrovskou spoustu času, který věnuješ tomu, aby zde vše krásně fungovalo.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Novy skin ma jeden velky nedostatek.
Pokud kliknu na "Zobrazit neprectene prispevky" v "Obsahu Fora" Pak mi to vylistuje kupu vlaken kde neco noveho pribylo.
Ve starem Skinu mi to vzdy ukazalo po kliknuti na to tlacitko seznam vlaken a dalsi neprecteny.
V novem kdyz na to kliknu tak me to soupne jen v tom vlaknu na posledni prispevek a musim se na seznam vsech vlaken proklikat znova pres "Obsah fora"
Za me je tohle docela nevychytane kdyz pocitam ze za 9 dni neprihlaseni je dost vlaken kde se prispivalo.
Jsem za k navraceni puvodniho skinu.
Pokud kliknu na "Zobrazit neprectene prispevky" v "Obsahu Fora" Pak mi to vylistuje kupu vlaken kde neco noveho pribylo.
Ve starem Skinu mi to vzdy ukazalo po kliknuti na to tlacitko seznam vlaken a dalsi neprecteny.
V novem kdyz na to kliknu tak me to soupne jen v tom vlaknu na posledni prispevek a musim se na seznam vsech vlaken proklikat znova pres "Obsah fora"
Za me je tohle docela nevychytane kdyz pocitam ze za 9 dni neprihlaseni je dost vlaken kde se prispivalo.
Jsem za k navraceni puvodniho skinu.
Nový skin mi vyhovuje. Jsem přizpůsobivý
Toto je klasický vzhled phpBB, přehledné a funkční.
Toto je klasický vzhled phpBB, přehledné a funkční.
Popravdě si nyní nejsem jistý zda původní vzhled byl subsilver. Ale na všech forech, která jsem navštěvoval byla možnost ho mít i když přednastavené bylo trochu nebo i víc jiné. Chápu, že třeba končí podpora - ale to neznamená, že ze dne na den přestane fungovat. Nebyla by ta možnost si to přenastavit? A definitivně to řešit (zrušit) na další verzi phpbb, ve které to již nebude funkční?
Opravdu si připadám jak nahý v trní.
Opravdu si připadám jak nahý v trní.