Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
Re: Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
@Pedrosjan: Já zase v Tesco koupil Arko grepové a broskvové. Přijde mi to jako normální mýdlo, možná trochu měkčí. Před tím jsem roky kupoval Palmoliv (zelený - jablko asi) a je to skoro stejný, necítím posun k horšímu.
Jak tak ctu tak bych se mel vice v obchode rozhlizet.
Mýdlo Arko mám odzkoušené a jsem s ním spokojený. Příjemně voní a nesvědí mě po něm pokožka (což se mi stává po použití sprchových gelů a některých tuhých mýdel). Složení jsem zatím neřešil, ale doufám, že tam kolega Wiking nic závažného nenajde
Kolega Wiking jej již recenzoval zde: viewtopic.php?f=92&t=819Berseg píše:Mýdlo Arko mám odzkoušené a jsem s ním spokojený. Příjemně voní a nesvědí mě po něm pokožka (což se mi stává po použití sprchových gelů a některých tuhých mýdel). Složení jsem zatím neřešil, ale doufám, že tam kolega Wiking nic závažného nenajde
a nic závažného nenašel
Špatně jsem se vyjádřil. Mám odzkoušené toaletní mýdlo ARKO .
tak takové jsem přesně koupil... ,jen jahodové nějaké medové či co...
MERKUR Solingen - 37 001
Ani já jsem neodolal a u mne je Coconut.
Pánové, co mi doporučíte na suché a popraskané rty? Jaký jelení lůj bude nejlepší?
Carpe diem
Já na rty používám Blistex, je to asi spíš pro ženský, ale já ho mam rád. Používám tento zelený http://www.blistex.com/index.php?option ... Itemid=140 . A pak mam ještě modrý, ale ten na tom webu není. Hlavně si nekupuj do města nic do extrémních podmínek (často jsou bílé a rty pak taky).
A nebo si rozpustit ve vodní lázni trochu sádla se včelím voskem...poměr vyzkoušet..bez parfemace a pokud je to čistý vosk od známého včelaře...osobně mám tohle.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.