To mkadlcek : volno je . Stačí říct, odkdy dokdy budeš na místě. A taky podle toho provést úhradu .
Buď vítán..
Jarní setkání Břitevníků 2014 - Vývěska
Re: Jarní setkání Břitevníků 2014 - Vývěska
Tak už s Jituš definitivně víme, že se na setkání nedostaneme.
Vloni to byl úřední šiml co nám vše zhatil a letos je to nutnost dlouho plánované návštěvy autoservisu a tím vyčerpání financí
Tož se budeme těšit alespoň na fotky a povídání jaké budete mít zážitky.
Přejeme Vám co nejpohodovější setkání a srdečně Vás všechny zdravíme, Jituš a Petr.
Vloni to byl úřední šiml co nám vše zhatil a letos je to nutnost dlouho plánované návštěvy autoservisu a tím vyčerpání financí
Tož se budeme těšit alespoň na fotky a povídání jaké budete mít zážitky.
Přejeme Vám co nejpohodovější setkání a srdečně Vás všechny zdravíme, Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Přátelé břitevníci,
držím Vám palce nebo pěsti, ať se setkání podaří co nejlépe.
Ale nepřijedu. Mám běhání po nemocnici.
Ale dejte vědět jak vše dopadlo.
David
držím Vám palce nebo pěsti, ať se setkání podaří co nejlépe.
Ale nepřijedu. Mám běhání po nemocnici.
Ale dejte vědět jak vše dopadlo.
David
David a jeho žiletky
Takze se letos jako tradicne omlouvam. Sice jsem si vybavil dovolenou, ale nema nam kdo hlidat mladez a tak musim odletet 25 zpatky na ostrovy.
Uzijte si to.
Uzijte si to.
Dobrého dne kolegové,
přihlásivší se na sraz, již dosud neuhradili částku za zálohu, prosím, aby tak učinili do pátku tohoto týdne. V opačném případě bude jejich přihláška sice platná, ale jejich místo na spaní bude uvolněno pro další zájemce.
Děkuji za pochopení.
Edit : seznam přihlášených a jejich rezervace upraveny, tudíž jsou uvolněna některá lůžka v nadstandardu.
přihlásivší se na sraz, již dosud neuhradili částku za zálohu, prosím, aby tak učinili do pátku tohoto týdne. V opačném případě bude jejich přihláška sice platná, ale jejich místo na spaní bude uvolněno pro další zájemce.
Děkuji za pochopení.
Edit : seznam přihlášených a jejich rezervace upraveny, tudíž jsou uvolněna některá lůžka v nadstandardu.
Omlouvám se, že jsem zatím nezaplatil předem, nějak jsem poslední dobou fórum nesledoval a vždy jsem platil na místě hotově. S účastí počítám a rád bych kvůli synkovi opravdu lůžka označená jako nadstandard. Doufám, že ještě nejsou nově obsazena. Poslal jsem SZ.
- valentin75
- Donátor
Páni , kedy môžem doraziť ? Musím si naplánovať cestu aby som nepricestoval skoro .
Palo
-
Dámy a páni, veľmi ma to mrzí, skončil som s podvrtnutým kolenom na chirurgii , takže budem musieť oželieť Vašu spoločnosť. Prajem krásny víkend a snáď niekedy nabudúce.
Pánové a dámy,
díky všem za účast a za fantastický víkend.
Zvláštní poděkování patří Mashroomovi za skvělou organizaci.
díky všem za účast a za fantastický víkend.
Zvláštní poděkování patří Mashroomovi za skvělou organizaci.
- valentin75
- Donátor