Tak jsem chtěl napsat pořádnou recenzi s fotkami ale všechno je trochu jinak. Díky Radgostovi jsem se mohl těšit z menšího hrníčku z jeho fotek. Tento hrníček mi splnil všechny moje představy o pomůcce na výrobu pěny. Mám i jiné kousky kterýma si dělám radost při holení ale tento je definitivní řešení.
Zásadní klady:
- horká voda ve spodní části udržuje pěnu krásně teplou
- výborný tvar vnitřní misky umožní šlehání pěny bez toho aby utíkala z hrníčku
- dostatečná hloubka tvar umožní do misky postavit i velkou štětku bez toho aby vypadávala z hrníčku
Prostě povedený kousek který nemá chybu a moc jsem si jej užíval.
Tedy až na jednu drobnou vlastnost. Není nerozbitný. Dnes jsem uklouzl v koupelně, shodil z police propriety na holení. Mezi nimi byl i tento hrníček a rozbila se mi vnitřní miska. Vnější spadla jenom do umyvadla a tak přežila, tak že zase tak křehký výrobek to není. Tož tak.
PS: Radgoste prosím, prosím, ještě jeden pro mě.
Spíš bych si jich měl pořídit možná víc...
Hrnek k vytváření pěny z Pržna - Santova :-)
Re: Hrnek k vytváření pěny z Pržna - Santova :-)
No nic. Věci přicházejí a odcházejí. Není třeba nad nimi mnoho truchlit.
Chystáme se z Drahou na doplnění několika talířů a hrnků na kafe tak hrnčířce přednesu žádost.
Ale bude to nějakou chvíli trvat.
Snad to stihne do Vánoc, protože pec na pálení keramiky roztápí jen několikrát za rok.
Vezmi na sraz zbytek hrnku pro odměření nového.
Chystáme se z Drahou na doplnění několika talířů a hrnků na kafe tak hrnčířce přednesu žádost.
Ale bude to nějakou chvíli trvat.
Snad to stihne do Vánoc, protože pec na pálení keramiky roztápí jen několikrát za rok.
Vezmi na sraz zbytek hrnku pro odměření nového.
Re: Hrnek k vytváření pěny z Pržna - Santova :-)
Jo, určitě vezmu. Je pravda že když jsem se sbíral se země tak jsem byl rád že to jsou jenom modřiny a nemám nic zlomeného. Ale stejně, když už jsem si jej začal náležitě užívat a radovat se z něj tak mě to mrzí.
Díky Ti za jiskérku, naděje že se s ním opět shledám mě hřeje a tak budu na dálku hypnotizovat jednu pec na Valašsku, ať se dílo podaří!!!
Díky Ti za jiskérku, naděje že se s ním opět shledám mě hřeje a tak budu na dálku hypnotizovat jednu pec na Valašsku, ať se dílo podaří!!!