Nová bylinná VPH "da Marco"

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Odpovědět
vsezved

Re: Nová bylinná VPH "da Marco"

Příspěvek od vsezved »

@horejs
Tak se stalo, že Da Marco zaujala první místo na poličce mezi vph. Pod stromečkem jsem objevil holící krém od TOBS s vůní citrusů a pokud budeš chtít doporučení pro další bádání, přimlouvám se též za vph s vůní citrusů.
horejs

Příspěvek od horejs »

Vážení kolegové,

díky za Váš zájem o VPH "da Marco". Předčil mé očekávání do té míry, že je celá první várka (cca 10 litrů) již rozebrána a k dispozici je už jen pár vzorečků po 10 mililitrech.

Děkuji i za cenné postřehy a nápady, využiji je při práci na další várce, která by měla být hotova někdy na jaře (spíše tedy později než dříve).
Už teď mohu slíbit pokračování v původním duchu, plus jednu novou verzi.. nechte se překvapit ;)
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
vsezved

Příspěvek od vsezved »

@horejs
Už se nemůžu dočkat další vůně. Pokud by se ti povedla výroba do jarního setkání bylo by to fajn. Držím palce a doufám, že prozrazení přísad ti vydrží až do vydání, rád budu až do poslední chvíle napnutý ;-)
mons

Příspěvek od mons »

Zkusil jsem a je to fajn. Vše bez problémů.
Yaron

Příspěvek od Yaron »

Rád se připojím k pozitivním ohlasům na tuto VPH, kterou jsem si velmi oblíbil a často ji používám. Nejenom, že má velmi dobré účinky na pokožku po holení, ale také obal se velmi povedl a lahvička se vyjímá na mé poličce s ostatními VPH. Děkuji Horejsi.
Living on the edge.
plinha

Příspěvek od plinha »

Je ještě možno získat vzoreček? Díky za info.
lahcim

Příspěvek od lahcim »

Když tak čtu chválu na tuto VPH, tak si asi rovnou stoupnu do řady na novou várku.
Jirka72

Příspěvek od Jirka72 »

Chtěl jsem s hodnocením vydržet alespoň do třetího použití, ale nedá mi to. Výborná VPH, po které je pleť hebká a vláčná. Mentol chladí po krátkou dobu ale velmi účinně, cítím propolis a bylinky vůní připomínající kadidlo nebo jehličí (berte s rezervou) velmi jemné a vyvážené. Už se těším na jaro až bude možné nakoupit tuto případně i další varianty. Díky moc.
Oldas

Příspěvek od Oldas »

Já bych ji také rád zkusil, pokud možno. Děkuji!
Oldas

Příspěvek od Oldas »

"da Marco" je bombastická. Funguje a voní neotřele. Propolis s kafrem (a bylinami) vytvořil fakt chlapskou vůni. Cítím v tom něco silážového z anglických dýmkových tabáků z Kendalu. To je prostě skvělé. Byl bych moc rád za velké balení. Stavím se do fronty.
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“