Meny+Radyx: Dělali jsme na tom společně s Meliss2ou, tato slova tedy patří i ji.
PetrS: Děkujeme a červenáme se.
Kostěné střenky
Re: Kostěné střenky
Samozřejmě ta pochvala patří Vám oběma, protože jsem sledoval s jakou pílí jste se oba podíleli na Vašem společném díle. Je to fakt báječně zpracovaný kousek. Ještě jednou BLAHOPŘEJI, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak, i druhá střenka jest hotova, už jen zanýtovat což neumím a nemám na to materiál, tedy si počkám na srazu na rady a pomoc odborníků
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak jak už jsem říkal tohle je veliká nádhera. Jen by to chtělo jako každé umělecké dílo signovat.Ale takový neznámý umělec má také svoji velkou hodnotu.
Congratulations.
Congratulations.
Non est viri timere sudorem
Jsou věci mezi nebem a zemí, )
jednou z nich je talent. Upřímný obdiv k Vašemu společnému dílu - je to nádhera. Pokud budete chtít zanýtovat - pošlete poštou a pošlu nazpět hotové (jen trochu trpělivosti). Zdravím Petr.
jednou z nich je talent. Upřímný obdiv k Vašemu společnému dílu - je to nádhera. Pokud budete chtít zanýtovat - pošlete poštou a pošlu nazpět hotové (jen trochu trpělivosti). Zdravím Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Melss2a + Artifex:Blahopřeji ke krásné práci.
Už jsem si vyzkoušel výrobu nože a nějakou tu dýmku mám taky už za sebou,ale přiznávám že tu práci s kostí bych nechtěl dělat.
Už jsem si vyzkoušel výrobu nože a nějakou tu dýmku mám taky už za sebou,ale přiznávám že tu práci s kostí bych nechtěl dělat.
Kost je na opracování docela pohodlný materiál, nepálí se, netřepí se, jediná nevýhoda je v tom že při opracování vyššími otáčkami vzniká strašně jemný prach který:
a) smrdí jako u zubaře
b) zalézá všude
c) není zrovna zdravý na dýchání
To první a to třetí lze eliminovat ochrannými pomůckami, v podstatě i má drahá uznala že respirátor ani polomaska s brýlemi nestačí, s plynovou maskou minimálně ale pak už s kostí můžeme dělat jakkoli dlouho protože na oči ani do nosu se prach nedostane.
To druhé se musí dělat tak že se na práci vezme staré oblečení které se pokaždé pořádně vypere.
a) smrdí jako u zubaře
b) zalézá všude
c) není zrovna zdravý na dýchání
To první a to třetí lze eliminovat ochrannými pomůckami, v podstatě i má drahá uznala že respirátor ani polomaska s brýlemi nestačí, s plynovou maskou minimálně ale pak už s kostí můžeme dělat jakkoli dlouho protože na oči ani do nosu se prach nedostane.
To druhé se musí dělat tak že se na práci vezme staré oblečení které se pokaždé pořádně vypere.
To druhé se dá částečně řešit přenesením prscovního místa na balkon
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Tak tak, buď na balkon, nebo do míst, kde nevadí prach. První polovinu střenky jsme dělali v kuchyni, jako u zubaře to smrdělo i po vyvětrání ještě dva dny a co nebylo v zásuvkách nebo zakryté, to bylo "napudrované" - nádobí, příbory. Jak asi chutná jogurt s hovězí kostní moučkou...no radši nic. Druhá polovina vznikala na půdě, kde zubařský smrad nikomu nevadil a prach taky ne, protože už tam byl.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Přesně tak! Já, bydlící v přízemí bych si sedl na dvorek pod okna a jen si skrz ně protáhl prodlužovák. Navíc mám podlahu bytu jen 40cm nad dvorkem a tak bych koukal do zahrádek
671 grains of diplomacy-.50 BMG