Gold Dollar 6/8 - Čína jak má být
Re: Gold Dollar 6/8 - Čína jak má být
Mám na GD číselné označení 100.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Na tom návodu je úplně odstraněný příčný stabilizátor, nedochází potom k deformaci břitu ?
Na tom návodu je odstraněná celá Břitva...
Řemeslo braň se
Řemeslo braň se
Tak jsem si na eBay koupil GD 66 za 75,- Kč i s poštou, za tu cenu bezkonkurenční poměr cena / výkon, chytnul jsem kus s rovným hřbetem, rovným výbrusem, stabilizátor bránil nabroušení, po vyndání z krabičky ani neholila chlupy na ruce. Materiál je tvrdý, není to ale extrém jako třeba magnetka nebo stará puma.
Minimalisticky jsem dremlem ubrousil trochu stabilizátor aby šla lépe nabrousil. To zabralo asi tak 45 min. Pak jsem břitvu přeleštil. Výsledek fotky níže, hodně se leskne tak peklo fotit. Holení je srovnatelné s DOVO, jen je to trochu humpolácká břitva (těžká, hrozně velký hřbet). Pro začátečníka by to mohl být dobrý start s tím, že by mu břitvu někdo nabrousil.
Minimalisticky jsem dremlem ubrousil trochu stabilizátor aby šla lépe nabrousil. To zabralo asi tak 45 min. Pak jsem břitvu přeleštil. Výsledek fotky níže, hodně se leskne tak peklo fotit. Holení je srovnatelné s DOVO, jen je to trochu humpolácká břitva (těžká, hrozně velký hřbet). Pro začátečníka by to mohl být dobrý start s tím, že by mu břitvu někdo nabrousil.
Stabilizátory je jejich slabé místo ale jinak jsou velmi dobré hlavně materiálově.
- valentin75
- Donátor
Tak pokud ji někdo dokáže takhle zhodnotit..klobouk dolů. Jen u stovky pod "zlacenou" nálepkou je plastický nápis který by se v ploše odstraňoval hůře.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Důkaz toho, jak se polotovar GD dá "přestavět", pěkné.
tak, to som ostal v nemom úžase idem pohľadať tú zapatrošenú čepeľ z GD
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."